Συνελήφθη αντιδήμαρχος γιατί στον κήπο της είχε φυτέψει... 600 δενδρύλλια χασίς! - iefimerida.gr

Συνελήφθη αντιδήμαρχος γιατί στον κήπο της είχε φυτέψει... 600 δενδρύλλια χασίς!

Συνελήφθη αντιδήμαρχος γιατί στον κηπό της είχε φυτέψει... 600 δενδρύλλια χασίς!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε ένα, ούτε δέκα, ούτε εκατό, αλλά εξακόσια δενδρύλλια χασίς καλλιεργούσε στον κήπο της η αντιδήμαρχος της πόλης Μίρνα στην Ανατολική Σλοβενία.

H 64χρονη Μπαρίτσα Κράλιεφσκι που έπεσε στα δίχτυα της αστυνομίας, δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα... φυτά στον κήπο της και υπέδειξε ως ένοχο τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο παρότι έχουν χωρίσει, εξακολουθούν να συγκατοικούν.

Μάλιστα, δημοσιεύματα ρουμανικών εφημερίδων αναφέρουν ότι η αστυνομία ανακάλυψε ένα ολόκληρο εργαστήριο μαριχουάνας στο κτήμα της, το οποίο μάλιστα, σε αντίθεση με παρόμοιες περιπτώσεις, λειτουργούσε με ηλεκτρικό ρεύμα μέσω του μετρητή του σπιτιού. Για αυτόν το λόγο άλλωστε, οι μηνιαίοι λογαριασμοί ρεύματος έρχονταν ιδιαίτερα... φουσκωμένοι.

Η αντιδήμαρχος αποδείχτηκε πάντως ιδιαίτερα εύθικτη, αφού, παρότι αρνείται τις κατηγορίες, υπέβαλε την παραίτησή της στο δήμαρχο. Για την ιστορία, η παραίτηση δεν έγινε δεκτή....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ