Γρηγοράκος: Το στίγμα του ΚΙΝΑΛ είναι θολό, να πάμε σε έκτακτο συνέδριο πριν τις εκλογές - iefimerida.gr

Γρηγοράκος: Το στίγμα του ΚΙΝΑΛ είναι θολό, να πάμε σε έκτακτο συνέδριο πριν τις εκλογές

Ο βουλευτής Λακωνίας του ΚΙΝΑΛ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δυσαρέσκειά του για την δημοσκοπική απόδοση του Κινήματος Αλλαγής, εξέφραασε δημοσίως ο βουλευτής του κόμματος, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

«Δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, δεν με ικανοποιούν» ανέφερε ο βουλευτής Λακωνίας του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στον News 9,43 και στην εκπομπή «Πολιτικό Ηλεκτροσόκ», σχολιάζοντας και την χθεσινή δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ που έφερνε το Κίνημα Αλλαγής να ισοψηφεί με την Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση με ποσοστό 6,5% (κα με την αναγωγή επί των εγκύρων 7%).

Ο κ. Γρηγοράκος επεσήμανε πως το ΚΙΝΑΛ πρέπει να αλλάξει ρότα. Ερωτηθείς για το τι θα πρέπει να γίνει αν αποτυπωθούν στην κάλπη αντίστοιχα ποσοστά, απάντησε πως «μπορούμε να το προλάβουμε» και πρότεινε να διαξαχθεί έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για να καθορίσει την στρατηγική του. «Το στίγμα μας είναι θολό» τόνισε, διευκρινίζοντας πως δεν μιλά για αλλαγή ηγεσίας αλλά για αλλαγή στρατηγικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ