«Είστε πολύ όμορφος»-Κοπλιμέντα στον Πούτιν από τυφλή 17χρονη που του πήρε συνέντευξη - iefimerida.gr

«Είστε πολύ όμορφος»-Κοπλιμέντα στον Πούτιν από τυφλή 17χρονη που του πήρε συνέντευξη

O Βλαντίμιρ Πούτιν κι η 17χρονη Ρετζίνα Παρπίεβα (Φωτογραφία: en.kremlin.ru)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πραγματικότητα έκανε ο Βλαντίμιρ Πούτιν το όνειρο να του πάρει συνέντευξη μια 17χρονη συμπατριώτισσά του, που αν και τυφλή από την ηλικία των οκτώ, θέλει να γίνει δημοσιογράφος.

Η Ρετζίνα Παρπίεβα που πάσχει από οπτική νευρομυελίτιδα, μια σπάνια ασθένεια γνωστή και ως νόσο του Ντέβιτς, βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με τον Ρώσο πρόεδρο στη Μόσχα μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σε συμπατριώτες του και ξένους δημοσιογράφους.

Μέλος της πρωτοβουλίας “Dream With Me”, όπου εθελοντές φροντίζουν για την υλοποίηση των ονείρων παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας η Ρεγκίνα προετοιμάστηκε από την αρχισυντάκτρια Μαργκαρίτα Σιμονιάν του Russia Today για τη συνέντευξη με τον Πούτιν.

'You're very handsome': Visually impaired young journalist interviews #Putin after big Q&A session pic.twitter.com/Q0U2or5Cn0

Κι όταν κάθισε απέναντί του, τον ρώτησε αν ονειρευόταν να φθάσει στο ύπατο αξίωμα της χώρας, ή μήπως π.χ. ονειρευόταν να γίνει αστροναύτης. «Ειλικρινά, ουδέποτε ονειρεύτηκα να γίνω πρόεδρος, ούτε είχα τέτοια πρόθεση. Έγινε κατά τύχη» της απάντησε τονίζοντας ότι οι πρώτες μέρες του στο Κρεμλίνο «δεν ήταν εύκολες, ήταν δύσκολα εκείνα τα χρόνια για τη χώρα, παλεύαμε να επιβιώσουμε. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση για την οικονομία και την ασφάλεια».

Ο Πoύτιν είπε ακόμη ότι οι καλύτερες ημέρες της χρονιάς που φεύγει ήταν οι προεδρικές εκλογές και το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ρωσία, ενώ απαντώντας στην ερώτηση τι δώρο θα ήθελε να λάβει για το νέο έτος απάντησε: «να έχω έναν σοβαρό λόγο να περιμένω ότι θα κάνουμε κι άλλα βήματα για την περαιτέρω βελτίωση του βιοτικού επιπέδου στη χώρα μας».

Όταν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη η 17χρονη ζήτησε από τον Πούτιν να τον αγγίξει με τα δάκτυλά της. «Είστε πολύ όμορφος», του είπε και εκείνος κολακευμένος την ευχαρίστησε φιλώντας της το χέρι.

«Είστε πολύ όμορφος»-Κοπλιμέντα στον Πούτιν από τυφλή 17χρονη που του πήρε συνέντευξη  | iefimerida.gr 0

Μιλώντας σε δημοσιογράφο του RT μετά τη συνέντευξη με τον Πούτιν η Ρεγκίνα είπε ότι στην αρχή ένιωθε νευρικότητα, αλλά τη βοήθησε να χαλαρώσει ο επαγγελματισμός του Ρώσου προέδρου στις απαντήσεις του. Όπως είπε η κοπέλα, η πιο ενδιαφέρουσα απάντηση του Πούτιν ήταν ότι του αρέσει η κλασική μουσική και ειδικά Ρώσων συνθετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ