Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν είναι ντροπή να είσαι γκέι- Ντροπή είναι να είσαι κουτσομπόλης - iefimerida.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν είναι ντροπή να είσαι γκέι- Ντροπή είναι να είσαι κουτσομπόλης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη εκ βαθέων έδωσε ο χαρισματικός ηθοποιός, παρουσιαστής και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης για την διαφορετικότητα.

Και μίλησε για όλα, με αυτήν την ειλικρίνεια και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ένα από τα πιό αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που τώρα κάνει θραύση με τις εμφανίσεις του στο the Voice του ΣΚΑΪ μίλησε στο Lifo για το δικαίωμα στην διαφορετικότητα, τους γκέϊ και έδωσε συμβουλές στα παιδιά που δέχονται bullying λόγω της διαφορετικότητάς τους. Και σε μια από τις σπάνιες παρεμβάσεις του στα πολιτικά είπε και τι θα ψηφίσει: «Εγώ λοιπόν, που δεν ανήκω ούτε δεξιά ούτε αριστερά, θα ψηφίσω ξεκάθαρα το κόμμα που αποδεδειγμένα θα εξασφαλίσει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα σε στρέιτ και γκέι πολίτες».

Μιλώντας για το bullying, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στην περίπτωση Γιακουμάκη, όπου ο κόσμος ήξερε και δεν μιλούσε. Οπως είπε χαρακτηριστικά «έχουμε ευθύνη». Μάλιστα, κατακεραυνώνει τη νοοτροπία του να κοιτάμε τα «συντρίμμια και να λέμε “εσύ φταις”».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής στέλνει το δικό του μήνυμα στους γονείς που έχουν παιδιά γκέι. Τους ζητά να είναι υπερήφανοι γι’ αυτά, να τα αγαπάνε και να τα προστατεύουν από το «μίσος και τη βλακεία που υπάρχει εκεί έξω», όπως λέει.

«Να καταλάβουν ότι δεν είναι ντροπή να είσαι γκέι. Ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης, να είσαι κουτσομπόλης και αχαΐρευτος, ντροπή είναι να μην προσπαθείς. Κι όταν βλέπετε στην τηλεόραση ή εκεί έξω ανόητους ανθρώπους να λένε χυδαία πράγματα, κλείστε την», αναφέρει.

*Συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στην Lifo και την Χριστίνα Γαλανοπούλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Καπουτζίδης συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ