Παιδιά και θεραπευόμενοι σε ιδρύματα της Αρχιεπισκοπής είπαν τα κάλαντα στον Ιερώνυμο - iefimerida.gr

Παιδιά και θεραπευόμενοι σε ιδρύματα της Αρχιεπισκοπής είπαν τα κάλαντα στον Ιερώνυμο

Αρχιεπισκοπή: φωτογραφία: intimenews ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα είχε τη χαρά να ακούσει σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από παιδιά, νέους, εκπαιδευτικούς και μέλη διαφόρων συλλόγων, σχολείων και εκπαιδευτηρίων, θεραπευόμενους σε ιδρύματα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μέλη του Λιμενικού Σώματος, που επισκέφθηκαν την Αρχιεπισκοπή.

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας μίλησε μαζί τους και τους ευχήθηκε.

Επίσης, ο γενικός διευθυντής του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος, παρέδωσε στον μακαριώτατο το νέο ψηφιακό δίσκο με τίτλο «Ο πρώτος ήλιος», που περιλαμβάνει τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, με τη συμμετοχή της Ορχήστρας «ΚΑΝΩΝ» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της κ. Νίνας Πατρικίδου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της ΙΑΑ, με την ερμηνεία της κ. Σοφίας Μάνου.

H Αρχιεπισκοπή γέμισε χαμόγελα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ