Η εξομολόγηση της Εβελίνας Σκίτσκο: Το παιδί μου δεν με αναγνώρισε όταν γύρισα σπίτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η εξομολόγηση της Εβελίνας Σκίτσκο: Το παιδί μου δεν με αναγνώρισε όταν γύρισα σπίτι [βίντεο]

Η Εβελίνα Σκίτσκο. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τελικός του GNTM έγινε προχθές και νικήτρια βγήκε η Ειρήνη Καζαριάν, παρόλο που μεγάλο φαβορί θεωρούνταν η Εβελίνα Σκίτσκο.

Η 20χρονη με καταγωγή από την Μολδαβία, που είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει μία κόρη η οποία σε λίγες ημέρες θα γίνει ενός έτους, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για το πώς ένιωσε όταν την είδε ξανά μετά από τόσο καιρό.

« Το παιδάκι μου είναι πάρα πολύ καλά. Έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Έχω πάθει σοκ. Εντάξει, είμαστε μαζί τώρα. Δεν έκλαψα όταν την πρωτοείδα μετά από τόσο καιρό, αυτό είναι το περίεργο. Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Επειδή δεν με αναγνώρισε στην αρχή, θύμωσα με τον εαυτό μου. Ήθελα λίγες ημέρες μέχρι να τα βρω με τον εαυτό μου. Αλλά μετά με κατάλαβε από την πρώτη ώρα που την αγκάλιασα και με αισθάνθηκε κι εκεί εντάξει ήμουν λίγο καλύτερα. Αλλά ήμουν κλεισμένη δύο εβδομάδες. Δεν επικοινωνούσα με κανέναν. Ήμουν μόνο σπίτι μαζί της. Δεν ήθελα να δω κανέναν άλλο», ανέφερε η Εβελίνα Σκίτσκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Skitsko (@evelinaskitsko) στις 2 Ιούλ, 2018 στις 9:46 πμ PDT

Χθες, η 20χρονη έκανε και την πρώτη της ανάρτηση μετά την λήξη του παιχνιδιού, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πάντες που στάθηκαν στο πλευρό της σε όλο αυτό το ταξίδι της στο GNTM.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την υπέροχη στήριξη, αγάπη και δυναμή σας στο μοναδικό ταξίδι μου στο GNTM! Ήταν ένα ταξίδι που μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους και να συνεργαστώ μαζί τους! Ένα ταξίδι το οποίο με βοήθησε στην εξέλιξή μου ως μοντέλο και με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ αγαπάω τον χώρο της μόδας! Εύχομαι να έκανα όσους πίστεψαν σε εμένα περήφανους και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά! Τώρα αρχίζουν όλα! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Skitsko (@evelinaskitsko) στις 20 Δεκ, 2018 στις 3:11 πμ PST

Όπως έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την υπέροχη στήριξη, αγάπη και δυναμή σας στο μοναδικό ταξίδι μου στο GNTM! Ήταν ένα ταξίδι που μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους και να συνεργαστώ μαζί τους! Ένα ταξίδι το οποίο με βοήθησε στην εξέλιξή μου ως μοντέλο και με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ αγαπάω τον χώρο της μόδας! Εύχομαι να έκανα όσους πίστεψαν σε εμένα περήφανους και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά! Τώρα αρχίζουν όλα! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εβελίνα Σκίτσκο GNTM Ειρήνη Καζαριάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ