Euroleague: Ψάχνει... αντίδραση ο ΠΑΟ κόντρα στην Αρμάνι, στην μετά-Πασκουάλ εποχή - iefimerida.gr

Euroleague: Ψάχνει... αντίδραση ο ΠΑΟ κόντρα στην Αρμάνι, στην μετά-Πασκουάλ εποχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα… ρέστα του για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα πλέι οφ παίζει ο Παναθηναϊκός.

Χωρίς τον Τσάβι Πασκουάλ, που χθες απολύθηκε, οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports 1) δίχως περιθώρια για άλλες απώλειες.

Ο Γιώργος Βόβορας με τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο αλλά και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη θα έχουν την ευθύνη την τεχνικής καθοδήγησης μέχρι την πρόσληψη του επόμενου προπονητή, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ρικ Πιτίνο. Η συντριβή από τη Ρεάλ αποτέλεσε ψυχολογικό πλήγμα, αλλά μια νίκη επί της πρωταθλήτριας Ιταλίας, που είναι ευθέως ανταγωνιστική ως προς τη διεκδίκηση της πρόκρισης στην οκτάδα, θα δείξει πως υπάρχει σφυγμός. Βλέποντας, δε, το πρόγραμμα που ακολουθεί, με ΑΕΚ και ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, Μπάγερν στο ΟΑΚΑ και τρία σερί εκτός με Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις και Μακάμπι, γίνεται πασιφανές πως αν ο Παναθηναϊκός δεν συνέλθει άμεσα θα χαθεί πρόωρα το τρένο.

Εκτός μάχης παραμένει για τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Η δε Αρμάνι Μιλάνο έρχεται επίσης με την ψυχολογία στο ναδίρ μετρώντας πέντε σερί ήττες, που την έχουν ρίξει στο 6-7, όπως και ο Παναθηναϊκός. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πάντως, για τον Σιμόνε Πιανιτζάνι, καθώς και ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Διαιτητές θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Euroleague Αρμάνι Μιλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ