Αυτό το λευκό φλοράλ φόρεμα δίχασε το Διαδίκτυο -Θα το φορούσατε σε γάμο; - iefimerida.gr

Αυτό το λευκό φλοράλ φόρεμα δίχασε το Διαδίκτυο -Θα το φορούσατε σε γάμο;

Λευκό φόρεμα για γάμο. Φωτογραφία: City Chic
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας στους γάμους, που λέει ότι οι καλεσμένοι θα πρέπει να αποφεύγουν να φορούν λευκά ή κάτι που να θυμίζει πολύ σε «νυφικό» εκτός κι αν ορίζεται από τον κώδικα ενδυμασίας.

Αλλά, τι γίνεται όταν ένα φόρεμα είναι λευκό αλλά έχει και σχέδιο επάνω;

Πρόσφατα, μια νύφη από την Αυστραλία απαγόρευσε σε μία καλεσμένη του γάμου της να φορέσει ένα ιβουάρ φόρεμα με λουλούδια τυπωμένα επάνω του, και πολλοί έσπευσαν να πάρουν θέση.

Η καλεσμένη ρώτησε την νύφη αν θα μπορούσε να φορέσει αυτό το ιβουάρ φόρεμα με το λουλουδάτο σχέδιο

Η ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ της νύφης και της καλεσμένης αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από την νύφη – και σύντομα ξεκίνησε μια συζήτηση.

«Βοήθεια! Νόμιζα ότι ήταν δεδομένο ότι δεν πρέπει να φοράς λευκά ρούχα σε έναν γάμο» ανάρτησε σε μια ομάδα στο Facebook. «Δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να το αναφέρω. Πρέπει να στείλω μήνυμα σε όλους τους καλεσμένους; Θα τρελαθώ αν δω αυτήν ή οποιονδήποτε άλλο με λευκά ρούχα» έγραψε.

Η νύφη της πρότεινε να πάρει το λιλά γιατί απαγορεύεται να φορά κανείς λευκό φόρεμα σε γάμο

Το εν λόγω φόρεμα είναι το Sweet Bouquet Dress σε ιβουάρ χρώμα (και όχι λευκό) και κοστίζει 180 δολάρια από την αυστραλιανή εταιρεία City Chic.

Η καλεσμένη έστειλε δύο φωτογραφίες στη νύφη για να την ρωτήσει ποιο φόρεμα προτιμά και η νύφη έσπευσε να της πει να δοκιμάσει το λιλά γιατί «δεν επιτρέπεται το λευκό».

Πάντως, πολλοί από αυτούς που διάβασαν την ανάρτηση, συμφώνησαν μαζί της.

«Νομίζω ότι δείχνει έλλειψη σεβασμού. Ξέρουν πως παραδοσιακά δεν πρέπει να το κάνουν, αλλά δεν σε σέβονται αρκετά για να μην το κάνουν» έγραψε κάποιος. «Είναι πολύ λευκό για έναν γάμο. Απαγορεύεται το λευκό» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Ένας τρίτος είπε: «Αυτό που έχει σημασία είναι τα συναισθήματα της νύφης, Ειλικρινά, δεν είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα άλλο χρώμα από το λευκό. Είναι απλό».

Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι που διαφώνησαν και είπαν ότι ήταν ένας πολύ παραδοσιακός κανόνας που δεν χρειάζεται να ισχύει στους σύγχρονους γάμους.

«Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί κάποιος μπορεί να νευριάσει επειδή ένας καλεσμένος φόρεσε λευκά στο γάμο τους. Το φόρεμα είχε λουλούδια επάνω του. Δεν θα με πείραζε καθόλου αν κάποιος το φορούσε στο γάμο μου. Γιατί γίνονται τόσο ανασφαλείς οι νύφες;» ανέφερε ένας.

Πάντως, οι περισσότεροι συμφώνησαν πως καλό θα είναι να συνεννοηθεί κάποιος με την νύφη αν σκοπεύει να φορέσει κάτι που πιστεύει ότι ίσως ξεπεράσει τα όρια.

Φωτογραφίες: City Chic

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος νύφη λευκό φόρεμα καλεσμένη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ