Φωτιστικά, αντικείμενα τέχνης, κοσμήματα, φτιαγμένα από σελίδες του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» [εικόνες] - iefimerida.gr

Φωτιστικά, αντικείμενα τέχνης, κοσμήματα, φτιαγμένα από σελίδες του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» [εικόνες]

Αντικείμενα φτιαγμένα από τις σελίδες της Σχεδίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιστικά, καλάθια, ρολόγια, σκουλαρίκια και δεκάδες άλλα αντικείμενα, φτιαγμένα από το περιοδικό δρόμου «Σχεδία».

Μοναδικές, χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες από το χαρτί των απούλητων τευχών του ελληνικού περιοδικού, κοσμούν, πλέον, το καινούριο κατάστημα της «σχεδίας» στη Στοά Εμπόρων (Βουλής 8-10).

Το κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα «σχεδία αρτ» βρήκε στέγη στην ιστορική στοά, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν στο όραμα ενός ξεχωριστού κοινωνικού και περιβαλλοντικού προγράμματος, να προμηθευτούν προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας για τα δώρα τώρα τις γιορτές, αλλά και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, μαθαίνοντας πώς μπορούν και οι ίδιοι να μεταμορφώσουν κάτι φαινομενικά μόνο άχρηστο όπως είναι ένα παλιό περιοδικό σε όμορφο χρηστικό αντικείμενο.

Οι χειροποίητες δημιουργίες «σχεδία αρτ» κοσμούν το κατάστημα στη Στοά Εμπόρων στο πλαίσιο της δράσης του Δημου Αθηναίων «Κατάστημα στο Κέντρο».

Άνθρωποι της «σχεδίας» και του «σχεδία αρτ» βρίσκονται στο κατάστημα ώρες λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων, για να υποδεχθούν τον κόσμο που θέλει να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του, αλλά και να περιηγηθεί στο όραμα αυτού του ξεχωριστού κοινωνικού και περιβαλλοντικού προγράμματος.



Το Σχεδία art λειτουργεί κανονικά τις ώρες καταστημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ