My Style Rocks: Απίστευτο σκηνικό -Φωτεινή-Κωνσταντίνα ξεκατινιάστηκαν για έναν... άνδρα [βίντεο]

Το My Style Rocks οδεύει προς το τέλος του και τα νεύρα και οι εντάσεις μεταξύ των κοριτσιών, περισσεύουν.

Λίγο ότι είναι πλέον τρεις μήνες που βρίσκονται στο παιχνίδι, λίγο ότι είναι πιεστικό το συγκεκριμένο ριάλιτι για τις παίκτριες και λίγο ότι πρόκειται για πολλές γυναίκες που συναγωνίζονται μεταξύ τους, η κατάσταση κάθε μέρα δεν αργεί να ξεφύγει.

Ετσι και χθες, πιάστηκαν... σχεδόν από τα μαλλιά η Φωτεινή Τράκα και η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη.

Η Κωνσταντίνα εξηγούσε στην Φωτεινή γιατί της έβαλε 3, η Φωτεινή δεν την κοιτούσε, η Κωνσταντίνα εκνευρίστηκε, οι κριτές εκνευρίστηκαν με την Φωτεινή γιατί δεν δέχεται την κριτική ούτε τη δική τους ούτε των κοριτσιών, η Φωτεινή γκρίνιαζε λέγοντας ότι είχε ντυθεί ωραία, ενώ δεν είχε ντυθεί καθόλου ωραία και γενικά έγινε ένας χαμός.

Ομως, μια ατάκα της Μπέτυς Μαγγίρα ήρθε να βάλει φωτιά στο πλατό του My Style Rocks και να αποκαλύψει ότι πίσω από την κόντρα των δύο κοριτσιών βρίσκεται μια πιο βαθιά έριδα. Και μάλιστα για έναν άνδρα!

Σας άκουσα που τσακωνώσασταν για έναν άνδρα, έναν φωτογράφο είπε η Μπέτυ Μαγγίρα ανάβοντας την σπίθα. Η Κωνσταντίνα εξήγησε ότι πρόκειται για έναν φωτογράφο που έχει φωτογραφίσει και τους δυο τους, γνωστός μου είναι, έχω να τον δω 10 χρόνια και εκεί πετάχτηκε η Φωτεινή για να πει ότι αυτό είναι το πρόβλημα ότι αυτή τον βλέπει τα τελευταία 10 χρόνια και είναι πολύ φίλος της. Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε ότι πίσω από αυτή την κόντρα βρίσκεται έναν άνδρας με τους κριτές να βάζουν τέρμα στο συμβάν, αντιλαμβανόμενοι το τι είχε συμβεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ