ΤτΕ: Κήρυξε πτώχευση η ασφαλιστική Qudos Insurance -Τι πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι - iefimerida.gr

ΤτΕ: Κήρυξε πτώχευση η ασφαλιστική Qudos Insurance -Τι πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι

Η Τράπεζα της Ελλάδας/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πτώχευση κήρυξε η Δανέζικη Qudos Insurance, η οποία δραστηριοποείται στην Ελλάδα με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδας η εποπτική αρχή της Δανίας Finanstilsynet (Danish Financial Supervisory Authority) ανακοίνωσε την πτώχευση στις 20.12.2018 της ασφαλιστικής επιχείρησης Qudos Insurance A/S, με έδρα στη Δανία.

Η DFSA ενθαρρύνει τους ασφαλισμένους να ακυρώσουν τα συμβόλαιά τους και να αποταθούν σε άλλη ασφαλιστική επιχείρηση. Τυχόν υφιστάμενα ασφαλιστήρια συμβόλαια θα ακυρωθούν τρεις μήνες μετά την πτώχευση.

Το Επικουρικό Ταμείο της Δανίας Garantifonden (Danish Guarantee Fund for Non-Life Insurance Companies) θα καλύπτει ζημίες που έχουν αναγγελθεί στην Qudos πριν από τις 20.12.2018 και θα αναγγελθούν σε αυτό μέχρι τις 20.6.2019. Το Ταμείο θα ενημερώνει διαρκώς τους δικαιούχους ασφαλίσματος με ανακοινώσεις στον ιστότοπό του http://www.skadesgarantifonden.dk/Sider/Forside.aspx.

Στην Ελλάδα, η εν λόγω ασφαλιστική επιχείρηση δραστηριοποιείτο με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), με ειδικό αντιπρόσωπο την εταιρεία Qudos Ελλάς ΕΠΕ (τηλ. 216-4004150, fax 216-4004198, e-mail: contact@qudos.gr).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ