Οδηγίες της ΑΔΕΔΥ για την επιστροφή 13ου-14ου μισθού -Πώς γίνεται η αίτηση - iefimerida.gr

Οδηγίες της ΑΔΕΔΥ για την επιστροφή 13ου-14ου μισθού -Πώς γίνεται η αίτηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οδηγίες για τα αναδρομικά των δώρων και του επιδόματος αδείας -οι περικοπές στα οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας- εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ.

Στην επιστολή της προς τις ομοσπονδίες – μέλη της ΑΔΕΔΥ, τονίζεται ότι «η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές στα δώρα στο Δημόσιο έφερε νέα δεδομένα» και πλέον «έχει παραπεμφθεί στην Ολομέλεια του Συμβουλίου για οριστική – τελική κρίση».

Η ΑΔΕΔΥ επιπλέον αναφέρει πως «οι νομικοί μας σύμβουλοι, μόλις καθαρογραφεί και ανακοινωθεί η απόφαση του ΣΤ’ τμήματος θα λάβουν αντίγραφο, θα το μελετήσουν και αφού μας ενημερώσουν, θα σας ενημερώσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες».

Η ΑΔΕΔΥ διευκρινίζει ότι «προς το παρόν ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ καμία άλλη ενέργεια, πέραν της αίτησης για διακοπή της παραγραφής την οποία, όσοι δεν την υπέβαλαν, μπορούν να την υποβάλουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2018».

Η αίτηση για τη μη παραγραφή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ