Κύπελλο Ελλάδος: Επιβλητική πρόκριση (0-4) της Λάρισας στην Καλαμαριά [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Επιβλητική πρόκριση (0-4) της Λάρισας στην Καλαμαριά [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιβλητικό τρόπο «τσέκαρε» το εισιτήριό της για τους «16» του Κυπέλλου, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, η Λάρισα.

Κέρδισε με 4-0, έχοντας την υπεροχή (σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο), από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Το παιχνίδι ήταν να διεξαχθεί την Τετάρτη (19/12), αναβλήθηκε, όμως, για 24 ώρες αργότερα, λόγω προβλήματος που προέκυψε με την ηλεκτροδότηση του γηπέδου. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο 31΄ με αυτογκόλ από τον Κύρκο, καθώς ο τελευταίος, προσπαθώντας να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την εστία της ομάδας του, με τάκλιν, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 45΄ ο Λεοζίνιο (που είχε δοκάρι στο 22΄) με διπλή προσπάθεια, έκανε το 0-2 για τη Λάρισα. Στο 62΄ ο Κούνιτς ανατράπηκε από τον Πολίτη, καταλογίστηκε πέναλτι, ο επιθετικός της Λάρισας, ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα, από τα 11 βήματα, έστειλε την μπάλα άουτ. Το 0-3 για τη Λάρισα έγινε, εν τέλει, στο 69΄ από τον Ζίζιτς και στο 71΄ ο Νούσιος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ «σημάδεψε» δύο ακόμη φορές το δοκάρι, στο 51΄ με τον Καρανίκα και στο 57΄ (για δεύτερη φορά) με τον Λεοζίνιο.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ