Κύπελλο Ελλάδος: Η ΑΕΚ δυσκολεύθηκε αλλά κέρδισε (1-3) στο Βόλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Η ΑΕΚ δυσκολεύθηκε αλλά κέρδισε (1-3) στο Βόλο [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και καλή στο δεύτερο, η ΑΕΚ κέρδισε με 1-3 τον Βόλο εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Νικηφόρα ολοκλήρωσε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου ΝΠΣ με 3-1 και «σφράγισε» την πρωτιά. Από την άλλη, οι πρωτοπόροι της Football League αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης στην ισοβαθμία με τη Λαμία, εξαιτίας της συντριπτικής νίκης (7-0) που πέτυχε η τελευταία σήμερα επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες, παρέταξε μία ενδεκάδα με πολλές αλλαγές και έδωσε ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες, όπως οι Σβάρνας, Γιαννούτσος και Μπότος. Παραταύτα, η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά, έχασε ευκαιρία με τον Αλμπάνη στο 3΄ και άνοιξε το σκορ ένα λεπτό αργότερα (4΄) με τον Μοράν, κι ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Μπότου στο δοκάρι. Ο Βόλος απάντησε όμως άμεσα, με κεφαλιά του Πίσπα στο 6΄ μετά από σέντρα του Ενγκουέμ, και στη συνέχεια είχε ευκαιρίες να πάρει και το προβάδισμα, απέναντι σε μία Ένωση που έμοιαζε (δικαιολογημένα, με τόσες αλλαγές) ασύνδετη.

Στο β΄ μέρος ο «Δικέφαλος» απείλησε με κεφαλιά του Γιαννιώτα και τελικά κατάφερε να ξαναπάρει προβάδισμα στο 59΄ με ατομική ενέργεια του Λιβάια. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στο 69΄ με την κοντινή κεφαλιά του Ενγκουέμ και δύο λεπτά αργότερα (71΄), ξανά ο Λιβάια με προβολή σε σέντρα του Κλωναρίδη «έγραψε» το 3-1 και «καθάρισε» το ματς και την πρωτιά του ομίλου. Ταυτόχρονα, η Λαμία έφτανε σε σκορ... μαμούθ επί του Απόλλωνα Λάρισας, αφήνοντας το Βόλο εκτός της επόμενης φάσης. Η ΑΕΚ είχε και δοκάρι στο 83΄ με τον Γιαννιώτα.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ βόλος Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ