Οι selfies της (fashionable) Σάσας Σταμάτη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι selfies της (fashionable) Σάσας Σταμάτη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Η εκδήλωση (δείπνο) έγινε στο Hilton, η αίθουσα Τερψιχόρη ήταν κατάμεστη από νωρίς και η βραδιά κύλησε όμορφα για τους φίλους της Ελπίδας που συγκεντρώθηκαν για να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου.

Στο κάλεσμα του Συλλόγου και της προέδρου του Μαριάννας Βαρδινογιάννη, ανταποκρίθηκαν φίλοι της Ελπίδας που στηρίζουν το σπουδαίο έργο που γίνεται για τα παιδιά με καρκίνο.

Ανάμεσα σε αυτούς και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Σάσα Σταμάτη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος φρόντισε για το κέφι της βραδιάς, η Κατερίνα Καραβάτου η οποία ουσιαστικά παρουσίασε την εκδήλωση, αλλά και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Η Σάσα Σταμάτη μοδάτη και σικάτη όπως πάντα.
Με 70s φόρεμα σε ίσια γραμμή, κεντημένο ολόκληρο με παγιέτες με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη σε fashion συνδυασμό με μπότες over the knee.
Φυσικά δεν έλειψαν οι selfies. Μιχάλης Χατζηγιάννης, Σάσα Σταμάτη.
Selfie για τρεις: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Σάσα Σταμάτη, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, με την παρουσιάστρια σε ρόλο φωτογράφου!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ