Χαμός στη Βουλή της Αλβανίας -Πέταξαν αυγά στον Eντι Ράμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαμός στη Βουλή της Αλβανίας -Πέταξαν αυγά στον Eντι Ράμα [βίντεο]

H στιγμή που ο αντιπολιτευόμενος βουλευτής πετά αυγό στον Έντι Ράμα (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε να τερματίσει το μποϊκοτάζ το Δημοκρατικό Κόμμα της Αλβανίας και να επιστρέψει στη Βουλή για πρώτη φορά από τον Ιούλιο κι ένας βουλευτής του πέταξε αυγά στον Έντι Ράμα.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας ήταν στο βήμα ο βουλευτής Έντρι Χάσα τινάχθηκε από τη θέση του και του πέταξε ένα αυγό, που τον πέτυχε κάπου στην κοιλιά, ενώ ένα άλλο πέρασε ξυστά από το κεφάλι του. Εν ριπή οφθαλμού οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Ράμα έτρεξαν και ακινητοποίησαν τον βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, που αποβλήθηκε από την αίθουσα για δέκα ημέρες.

Φωτογραφίες από το στιγμιότυπο έσπευσε να αναρτήσει ο αντίπαλος του Έντι Ράμα και πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα.

Luk at slithering Edi Rama - hi clearly not human but a ngjala-like Neo from the Matrix. Great hero member deputy Hasa almost hit him uith grejt egg of holy chicken freerange-fed at natural heights of Shkëlzeni maunten at my kulla in Viçidoli villaxh, in midëll of Tropoja rixhën. pic.twitter.com/ainoSSipUg

Την ίδια ώρα έξω από το κτίριο της Βουλής οπαδοί της αντιπολίτευσης έριχναν φωτοβολίδες, ενώ φοιτητές, που απέχουν εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες από τα μαθήματά τους και διαδηλώνουν στα Τίρανα και άλλες πόλεις της Αλβανίας, ήταν σε άλλη ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι τάσσονται κατά της βίας. Η κυβέρνηση Ράμα αποδέχθηκε το αίτημα των φοιτητών για μείωση των διδάκτρων, αλλά ζητά διάλογο για να συζητήσει τους τρόπους που θα γίνει αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ