Αστεγος καταγγέλλει δημοτικό υπάλληλο ότι του πέταξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στολίσει [εικόνες] - iefimerida.gr

Αστεγος καταγγέλλει δημοτικό υπάλληλο ότι του πέταξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στολίσει [εικόνες]

Ο 46χρονος Χρήστος και το δεντράκι του / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάλληλο του δήμου Αθηναίων ότι του πέταξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίζει κατήγγειλε ο 46χρονος Χρήστος, ένας άστεγος που τα τελευταία επτά χρόνια ζει σε μια γωνιά επί της οδού Σταδίου

Ο κ. Χρήστος περνά τον περισσότερο χρόνο ζωγραφίζοντας, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ελληνικών και διεθνών Μέσων Ενημέρωσης για το χριστουγεννιάτικο δεντράκι που συνηθίζει να στολίζει τις γιορτινές ημέρες.

Η γωνιά και το δεντράκι του κ. Χρήστου / Φωτογραφία: EUROKINISSI

Η εικόνα αυτή, ωστόσο, άλλαξε φέτος.

Ο κ. Χρήστος μιλά για τον δημοτικό υπάλληλο / Φωτογραφία: WebTV ERT

«Ηρθε ο δήμος και μου το πήρε (σ.σ. το δέντρο). Πήρε και την ταυτότητά μου και άλλα πράγματά μου, για να τα πετάξει. Εντάξει, δεν φταίει ο δήμος, μην λέμε ψέμματα, δεν έχω κάτι με τον δήμο Αθηναίων. Ενας από αυτούς είναι, που οδηγεί ένα αυτοκίνητο και μου κάνει κάθε χρόνο τα ίδια, με το δέντρο και με άλλα» είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ο κύριος Χρήστος, τονίζοντας μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος του αφαιρεί και πετάει ακόμη και ρούχα και παπούτσια... «Μου πήρε και τα μπλοκ ζωγραφικής και τους μαρκαδόρους μου. Ζωγράφιζα και μοίραζα σε παιδάκια. Δεν ζητούσα λεφτά. Να, τώρα θα καθόμουν εδώ και θα ζωγράφιζα» προσέθεσε, στη συνέχεια.

Μοναδική του παρέα, πλέον, ένα λούτρινο κουκλάκι που κρατά στην αγκαλιά του και έχει βαφτίσει ως «Μπεν».

O «Μπεν» στην αγκαλιά του κ. Χρήστου / Φωτογραφία: WebTV ERT
Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άστεγοι Δήμος Αθηναίων Χριστούγεννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ