Μαριάννα Γουλανδρή-Ευγενία Νιάρχου: Oι δύο καλλονές κληρονόμοι εντυπωσίασαν σε εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαριάννα Γουλανδρή-Ευγενία Νιάρχου: Oι δύο καλλονές κληρονόμοι εντυπωσίασαν σε εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

H Μαριάννα Γουλανδρή και η Ευγενία Νιάρχου/ Φωτογραφία: mariannagofficial-venyxworld/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Eυγενία Νιάρχου και η Μαριάννα Γουλανδρή ένωσαν την αγάπη τους για το κόσμημα και παρουσίασαν τις δημιουργίες τους σε ένα pre-Christmas Trunk Show στο κατάστημα της Ιλεάνας Μακρή στο Κολωνάκι.

To event πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και το παρών έδωσαν γυναίκες που θέλησαν να τιμήσουν τις Ελληνίδες δημιουργούς και να γνωρίσουν από κοντά κομμάτι της δημιουργικής τους ενασχόλησης με την τέχνη του κοσμήματος.

Ευγενία Νιάρχου, Μαριάννα Γουλανδρή και Ιλεάνα Μακρή πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό και αξίζει να σημειωθεί ότι το outfit και των τριών γυναικών ήταν αντιπροσωπευτικό της classy στιλιστικής τους προσωπικότητας.

Δείτε την εμφάνιση της Ευγενίας Νιάρχου και της Μαριάννας Γουλανδρή, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ