Περιστέρα ή Μπέττυ, τελικά πώς τη λένε την Μπαζιάνα; Η ερώτηση Πρώτης Κυρίας που την ξάφνιασε [βίντεο] - iefimerida.gr

Περιστέρα ή Μπέττυ, τελικά πώς τη λένε την Μπαζιάνα; Η ερώτηση Πρώτης Κυρίας που την ξάφνιασε [βίντεο]

Τo προεδρικό ζεύγος της Κύπρου και τα πρωθυπουργικά ζεύγη Ισραήλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιστέρα ή Μπέττυ; Πώς τη λένε τη σύντροφο του πρωθυπουργού; Την απορία αυτή φαίνεται ότι είχε και η Σάρα Νετανιάχου, σύζυγος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, η οποία δεν δίστασε να την εκφράσει μπροστά σε όλους, ρωτώντας την άμεσα ενδιαφερόμενη, την... Περιστέρα Μπαζιάνα! Ή Μπέττυ!

Χθες το βράδυ το πρωθυπουργικό ζεύγος του Ισραήλ παρέθεσε δείπνο στο σπίτι του στο ζεύγος Τσίπρα και στο ζεύγος Αναστασιάδη. Ο Ελληνας πρωθυπουργός και ο Κύπριος Πρόεδρος βρέθηκαν στο Ισραήλ για την τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. Και οι δύο τους συνοδεύονταν από τις συζύγους τους.

Στην πρωθυπουργική κατοικία του Ισραήλ το ζεύγος Νετανιάχου περίμενε τους καλεσμένους του στο κατώφλι. Πρώτοι το πέρασαν το ζεύγος Αναστασιάδη και ακολούθησε το ζεύγος Τσίπρα.

Πρώτος ο Αλέξης Τσίπρας, ακολουθούσε η Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία χαιρέτησε πρώτον τον Μπένζαμιν Νετανιάχου και στη συνέχεια την σύζυγό του Σάρα.

Και εκεί η κυρία Νετανιάχου θέλησε να εκφράσει τις απορίες της σχετικά με το όνομα της συζύγου του Ελληνα πρωθυπουργού.

«Χαίρομαι που σε βλέπω ξανά. Το όνομά σου είναι Μπέττυ;» ρώτησε η κυρία Νετανιάχου ξαφνιάζοντας την κυρία Μπαζιάνα.

«Μπέττυ απάντησε εκείνη», με την Σάρα Νετανιάχου να επαναλαμβάνει «Μπέττυ».

Μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι πως η Σάρα Νετανιάχου είχε ενημερωθεί πως η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού λέγεται Περιστέρα Μπαζιάνα. Στο tweet από το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ, άλλωστε, αναφέρεται πως «ο πρωθυπουργός Νετανιάχου και η σύζυγός του Σάρα παρέθεσαν δείπνο για τον Έλληνα πρωθυπουργό Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα “Μπέτυ” Μπαζιάνα και τον Κύπριο πρόεδρο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του Άντρη Μουστακούδη, στην πρωθυπουργική κατοικία στην Ιερουσαλήμ».

WATCH: Prime Minister Netanyahu and his wife Sara host dinner for Greek Prime Minister Tsipras and his partner Peristera "Betty" Baziana and Cypriot President Anastasiades and his wife Andri Moustakoudi, at the Prime Minister's Residence in Jerusalem. pic.twitter.com/CQtFFHlRpH

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ