Ανελέητο κράξιμο στα Zara -Ο τρόπος που φόρεσαν τα ρούχα εξόργισε [εικόνες]

Ένα πιστό κοινό έχει η γνωστή εταιρεία Zara, αλλά ακόμη και οι οπαδοί της μερικές φορές δυσκολεύονται να καταλάβουν την περίεργη προσέγγιση στην παρουσίαση των ρούχων της στο διαδίκτυο.

Μία Βρετανίδα κατέφυγε στο Twitter για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός πως βρήκε «αδύνατο» να ψωνίσει μέσω διαδικτύου από την συγκεκριμένη εταιρεία, βλέποντας ένα μοντέλο να φορά ένα παλτό ανάποδα.

This is the exact reason why shopping online at Zara is impossible pic.twitter.com/7UNeiJwYgp

Το Tweet σύντομα συγκέντρωσε χιλιάδες likes με κάποιον να το χαρακτηρίζει «καταστροφή», ενώ άλλοι αστειεύονταν πως το σερφάρισμα στην ιστοσελίδα των Zara, τους δυσκόλεψε πολύ.

Φυσικά, κι άλλοι έσπευσαν να επισημάνουν πως αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, ανεβάζοντας φωτογραφίες κι άλλων ρούχων φορεμένα με περίεργους τρόπους.

Μεταξύ αυτών και ένα μοντέλο με ένα παλτό τυλιγμένο γύρω από τα χέρια της, μια άλλη να φορά το παλτό ανάποδα κι ένα παλτό που μεταμορφώνεται σε σακίδιο πλάτης.

Η λάτρης των αγορών μέσω διαδικτύου Μελίσσα, βοηθός PR, πυροδότησε την συζήτηση όταν μοιράστηκε την φωτογραφία στο Twitter. Δίπλα στην φωτογραφία έγραψε: «Αυτός είναι ο ακριβής λόγος που η online αγορά στο Zara είναι αδύνατη». Απαντώντας στο Tweet, κάποιος έγραψε: «Πράγματι, αυτό είναι αλήθεια. Σταματήστε τις editorial τύπου φωτογραφίες και απλά δείξτε μου τα αναθεματισμένα ρούχα».

Πάντως, υπάρχουν πολλές εικόνες σε κάθε προϊόν που δείχνουν τον «σωστό» τρόπο για να φορεθεί κάθε παλτό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χλευάσουν τις δημιουργικές φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: Zara

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ