Προσλήψεις παντού- Προσλαμβάνουν και δημοσιογράφους στο ΑΠΕ - iefimerida.gr

Προσλήψεις παντού- Προσλαμβάνουν και δημοσιογράφους στο ΑΠΕ

Η τροπολογία κατατέθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροπολογία για προσλήψεις στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κατέθεσε η κυβέρνηση σε άσχετο νομοσχέδιο, δηλαδή στο νομοσχέδιο που αφορά Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής...

Με την επίμαχη τροπολογία εξαιρούνται από την αναστολή προσλήψεων που επιβάλει η συμφωνία με τους δανειστές και οι προσλήψεις δημοσιογράφων στο ΑΜΠΕ (όπως ισχύει και για το γραφείο του πρωθυπουργού και τους δικαστικούς λειτουργούς Νομικού Συμβουλίου κράτους.
Για την απόφαση αυτή, η αιτιολογική έκθεση επικαλείται την «διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας».
Την τροπολογία συνυπογράφουν οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακόπουλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος επειδή ο υπουργός Νίκος Παππάς απουσίαζε στο εξωτερικό. Στην έκθεση του γενικού λογιστηρίου αναφέρεται ότι το κόστος που προκαλείται από τις προτεινόμενες διατάξεις δεν μπορεί ακόμα να καθοριστεί διότι εξαρτάται από τον αριθμό προσλήψεων που θα γίνει. Στο ΑΠΕ υπήρχε αναστολή προσλήψεων ήδη απο το 2006.

Η επίμαχη τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή:

Προσλήψεις παντού- Προσλαμβάνουν και δημοσιογράφους στο ΑΠΕ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΜΠΕ προσλήψεις δημοσιογράφοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ