Δώρο-έκπληξη: Επιχειρηματίας μοίρασε πάνω από 20.000 δολάρια σε κάθε υπάλληλό του [βίντεο] - iefimerida.gr

Δώρο-έκπληξη: Επιχειρηματίας μοίρασε πάνω από 20.000 δολάρια σε κάθε υπάλληλό του [βίντεο]

Ο επιχειρηματίας Λι Σκένχερ. Φωτογραφία: FloraCraft
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη έκπληξη είχαν οι περίπου 200 εργαζόμενοι σε μια οικογενειακή επιχείρηση, όταν ανακάλυψαν ποια θα είναι τα φετινά τους δώρα για τα Χριστούγεννα.

Στις 14 Δεκεμβρίου, ο Λι Σκένχερ, ιδιοκτήτης της εταιρείας FloraCraft, μιας εταιρείας με έδρα το Μίσιγκαν, που παράγει αφρώδη προϊόντα που χρησιμοποιούνται για πυροτεχνήματα και ανθοπωλεία, δήλωσε στους 200 υπαλλήλους του πλήρους απασχόλησης, πως θα μοιράζονταν μόνους 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Πιστεύω ακράδαντα πως πρέπει να επιστρέφουμε στην κοινότητα, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που καθιστούν την πόλη μας ένα θαυμάσιο μέρος για να ζει κανείς, να εργάζεται και να δημιουργήσει μια οικογένεια» δήλωσε ο 82χρονος Σκένχερ, σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα της FloraCraft. «Πριν από μερικά χρόνια, άρχισα να σκέφτομαι πως θα ήθελα να κάνω κάτι περισσότερο για τους υπαλλήλους μας, που είναι πραγματικά η καρδιά και η ψυχή της εταιρείας μας».

Όπως αναφέρει το ABC 13, τα προηγούμενα μπόνους της εταιρείας περιελάμβαναν αλλαντικά και δωροκάρτες, επομένως είναι απίστευτη αυτή η έκπληξη.

Στην ανακοίνωσή του, ο Σκένχερ, δήλωσε ότι το 75% των χρημάτων θα καταβληθεί ως συνεισφορά στους συνταξιοδοτικούς λογαριασμούς των εργαζομένων και το υπόλοιπο σε μετρητά. Τα μπόνους θα είναι ανάλογα με τους μισθούς, έτσι ενώ πολλοί εργαζόμενοι θα πάρουν 20.000 δολάρια, κάποιοι που εργάζονται στην εταιρεία εδώ και 40 χρόνια, θα πάρουν δώρο πάνω από 60.000 δολάρια.

«Αυτή την ιδέα την αναπτύσσω από πέρυσι, και είναι ο δικός μου τρόπος για να πω ευχαριστώ στην ομάδα μας για το ρόλο που έχει στην επιτυχία μας» αναφέρει. «Η γυναίκα μου, Τζόαν, κι εγώ είμαστε τόσο ευλογημένοι με πολλούς τρόπους. Θέλουμε να μοιραστούμε όλες αυτές τις ευλογίες με τους άνδρες και τις γυναίκες, των οποίων η ενέργεια, το πάθος και η πίστη μας εμπνέουν κάθε μέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπόνους επιχειρηματίας FloraCraft
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ