Επίσημα στη Grivalia το 49% της Value Τουριστική -Νέα εποχή για το κτίριο της Ελευθεροτυπίας - iefimerida.gr

Επίσημα στη Grivalia το 49% της Value Τουριστική -Νέα εποχή για το κτίριο της Ελευθεροτυπίας

To κτίριο της Ελευθεροτυπίας/Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόκτηση του 49% των μετοχών της εταιρείας Value Τουριστική ΑΕ ολοκλήρωσε η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Value Τουριστική έχει πλειοδοτήσει στη δημόσια διαδικασία εκποίησης του αυτοτελούς κτιρίου γραφείων, συνολικής επιφάνειας 14.427 τ.μ., στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Μίνωος στο Νέο Κόσμο το οποίο ανήκε στην εταιρεία Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ μέχρι την πτώχευσή της.

Η Value Τουριστική θα αποτελέσει κοινοπραξία (joint venture) με τη συμμετοχή της Grivalia στο μετοχικό της κεφάλαιο με σκοπό την ανακαίνιση του υφιστάμενου κτιρίου και την αναβάθμιση του σε σύγχρονο επαγγελματικό ακίνητο.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού της Value Τουριστική κατά την αμέσως προηγούμενη ημερομηνία από αυτή της συναλλαγής, το τίμημα που καταβλήθηκε για την απόκτηση του 49% των μετοχών, ανήλθε σε 1,813 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Grivalia Value τουριστική Ελευθεροτυπία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ