Συναγερμός στη Στουτγάρδη: Άγνωστοι παρακολουθούσαν συστηματικα το αεροδρόμιο - iefimerida.gr

Συναγερμός στη Στουτγάρδη: Άγνωστοι παρακολουθούσαν συστηματικα το αεροδρόμιο

Πάνοπλοι αστυνομικοί και συνάδελφοί τους με πολιτικά «χτενίζουν» τους χώρους του αεροδρομίου (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ/Michael Probst)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στη γερμανική αστυνομία μετά από πληροφορίες ότι άγνωστοι παρακολουθούσαν το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης.

«Έχουμε κάποια ευρήματα που δεν έχουν ακόμη αξιολογηθεί οριστικά. Αλλά έχουμε εντοπίσει απόπειρες παρακολούθησης στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης και έχουμε ενισχύσει μαζικά τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο » δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας στη Στουτγάρδη, Ρόμαν Στρομάγιερ.

Γερμανικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας αναφέρουν ότι ο συναγερμός σήμανε ότι κατά την παρατήρηση των βίντεο καμερών ασφαλείας υπέπεσαν στην αντίληψη αστυνομικών αρκετά πρόσωπα που «παρακολουθούσαν συστηματικά» το κτίριο του αεροδρομίου και τους περιβάλλοντες χώρους και «συμπεριφέρονταν συνωμοτικά».

Παραμονές των εορτών οι υπηρεσίες ασφαλείας παίρνουν στα σοβαρά οποιαδήποτε δυνητική απειλή και συνεργάζονται στενά με το υπουργείο Εσωτερικών και τις αρμόδιες τοπικές Αρχές.

Από χθες το απόγευμα πάνοπλοι αστυνομικοί με αυτόματα, υπηρεσιακά περίστροφα και αλεξίσφαιρα γιλέκα περιπολούν στους χώρους μέσα και γύρω από το διεθνές αεροδρόμιο, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά και ο αριθμός τους, όπως και εκείνος των αστυνομικών με πολιτικά που αγρυπνούν για παν ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία Στουτγάρδη αεροδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ