Στον Νάσο Ηλιόπουλο καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων -Κανείς δεν ήθελε να πάει! - iefimerida.gr

Στον Νάσο Ηλιόπουλο καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων -Κανείς δεν ήθελε να πάει!

Ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή αποφασίζει επισήμως η Ανοιχτή Πόλη, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, αλλά ήδη η Αυγή τον ανακοίνωσε.

Με ένα κομμάτι που στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας έχει τίτλο «Διεκδικεί το Δήμο Αθηναίων» με την φωτογραφία και το όνομα του Νάσου Ηλιόπουλου... Οπως έχει γράψει το iefimerida όλες οι προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα να βρεί πρόσωπο ευρύτερους βεληνεκούς απέτυχαν, και πλέον το πρόσωπο του θα βρεθεί απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη είναι ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος.

Οπως γράφει η Αυγή: Το προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Σκουρλέτη να έχουν αναλάβει προσωπικά την υπόθεση καταλήγοντας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον Νάσο Ηλιόπουλο. Ο 35χρονος υφυπουργός Εργασίας και πρώην επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο.»

Μάλιστα η κομματική εφημερίδα συνοδεύει το ρεπορτάζ της και με τα πρώτα καρφιά εναντίον των αντιπάλων του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού, που είχε εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με τη “Δύναμη Ζωής” της Ρένας Δούρου, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα και τις προκλήσεις για την πόλη και την καθημερινότητα των πολιτών. Σε αντίθεση με τη λογική των... περαστικών και των κομματικών "αλεξιπτωτιστών".» Και το ρεπορτάζ της Αυγής καταλήγει εκτιμώντας ότι η υποψηφιότητα Νάσου Ηλιόπουλου συνιστά υποψηφιότητα με προοπτική νίκης...

«Μια επιλογή, αναφέρει η εφημερίδα, με σαφές αριστερό πρόσημο, που, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει στα καθήκοντα που έχει αναλάβει, συνιστά υποψηφιότητα με προοπτική νίκης, σε συνδυασμό με τις επεξεργασίες, τις θέσεις και τη συνεπή παρουσία της “Ανοιχτής Πόλης” όλα τα προηγούμενα χρόνια.»

Στον Νάσο Ηλιόπουλο καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων -Κανείς δεν ήθελε να πάει! | iefimerida.gr 0

Βιογραφικό χωρίς ούτε μια ημέρα εργασίας

Αίσθηση προκαλεί πάντως το βιογραφικό του Νάσου Ηλιόπουλου, στο οποίο φιγουράρουν μόνο κομματικές θέσεις και το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Ηλιόπουλος γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου, στο οποίο είναι υποψήφιος διδάκτορας.

Το 2002 έγινε μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού και από το 2010 ως το 2013 διετέλεσε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της οργάνωσης.

Το 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου. Στις εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 11 Νοεμβρίου 2016 ανέλαβε Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Από τις 28 Φεβρουαρίου 2018 είναι υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Στον Νάσο Ηλιόπουλο καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων -Κανείς δεν ήθελε να πάει! | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ