Θρήνος στο Αγρίνιο για τον αιφνίδιο θάνατο της 16χρονης Μαρίας - Κλειστό λόγω πένθους το σχολείο της - iefimerida.gr

Θρήνος στο Αγρίνιο για τον αιφνίδιο θάνατο της 16χρονης Μαρίας - Κλειστό λόγω πένθους το σχολείο της

Το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου όπου φοιτούσε η Μαρία / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θλίψη βύθισε το Αγρίνιο η είδηση της αιφνίδιας αδιαθεσίας και θανάτου μιας 16χρονης κοπέλας, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη Μαρία (Κουτρούμπα), μαθήτρια της Α' Λυκείου στο 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, εντοπίστηκε από τη μητέρα της, γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης, να κείτεται αναίσθητη στο σαλόνι του σπιτιού τους, όπου διέμενε με τους γονείς και τα αδέρφια της.

Συγκλονισμένη η μητέρα ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ και σύντομα έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τη 16χρονη στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Η κοπέλα εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία της πνοή στις 1:25 τα ξημερώματα.

Κατά τις ίδιες πηγές, η 16χρονη δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο για τους αιφνίδιους θανάτους, η σορός της θα μεταφερθεί στην Πάτρα, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σε ένδειξη πένθους αποφασίστηκε να μη γίνουν, σήμερα, μαθήματα στο 3ο ΓΕΛ ενώ ματαιώθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα εκδρομές της Α', Β' και Γ' Λυκείου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγρίνιο 16χρονη αιφνίδιος θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ