Εγκλημα στη Ρόδο: 4 ημέρες αφότου δολοφόνησε την Ελένη, ο Αλβανός έψαχνε νέες κοπέλες - iefimerida.gr

Εγκλημα στη Ρόδο: 4 ημέρες αφότου δολοφόνησε την Ελένη, ο Αλβανός έψαχνε νέες κοπέλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Ρόδο που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οπως αποκαλύφθηκε, η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη δεν καταναλώσει αλκοόλ, ενώ δεν ανιχνεύτηκε στο αίμα της καμία άλλη ουσία, αφού οι τοξικολογικές εξετάσεις της ήταν πεντακάθαρες.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία ενός Ροδίτη για τον 19χρονο Αλβανό, ο οποίος τέσσερις ημέρες αφότου μαζί με τον 21χρονο φίλο του δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη, φέρεται να πήγε σε πλατεία της Ρόδου και να φλέρταρε με 18χρονο κορίτσι. Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο 19χρονος φέρεται να έπεισε την 18χρονη να πάνε μαζί μια βόλτα, ενώ μαζί πήγε και ένας φίλος του 19χρονου.

Αυτά είπε μεταξύ άλλων, αυτόπτης μάρτυρας που ήταν εκείνο το βράδυ στην παρέα και που έχει καταθέσει στις αρχές.

«Εγώ μέχρι εκεί που μπορούσα να πάω, πήγα να μιλήσω, στην Ασφάλεια και μου έφυγε ένα βάρος» είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1.

Εγκατέλειψε τη Ρόδο η οικογένεια του 19χρονου

Οπως έγινε γνωστό, την ίδια ώρα, η οικογένεια του 19χρονου Αλβανού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρόδο. Η μητέρα του μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αίτημα για την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των δύο κατηγορουμένων και του θύματος, κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος επεσήμανε πως ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και για τους συγγενείς των δύο δραστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ