Η εκδήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για την υποψηφιότητά του -Στην πρώτη σειρά τον φωτογράφιζε η Ευγενία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εκδήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για την υποψηφιότητά του -Στην πρώτη σειρά τον φωτογράφιζε η Ευγενία [εικόνες]

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υποψηφιότητά του στον βόρειο τομέα των Αθηνών ανακοίνωσε την Τετάρτη το βράδυ ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Στο πλευρό του η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, πλήθος κόσμου, παλιά και νέα γαλάζια στελέχη παρακολούθησαν την ομιλία του Αδωνι Γεωργιάδη.
Στην πρώτη σειρά κάθισαν μεταξύ άλλων η Ευγενία Μανωλίδου ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Κωστής Χατζηδάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ακόμα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης και οι Γιάννης Βρούτσης, Γιάννης Τραγάκης, Κώστας Σκρέκας, Έλενα Ράπτη, Μάκης Βορίδης, Ιάσων Φωτήλας, Γιώργος Κατσιαντώνης, Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Πατούλης.

Στην πρώτη σειρά η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.
Το παρώ έδωσαν οι, Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Πατούλης, Κωστής Χατζηδάκης
Με τον Κωστή Χατζηδάκη και τον Γιώργο Πατούλη
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ομιλία του Αδωνι Γεωργιάδη
Την υποψηφιότητά του στον βόρειο τομέα των Αθηνών ανακοίνωσε την Τετάρτη το βράδυ ο Αδωνις Γεωργιάδης

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στα σόσιαλ μίντια φωτογραφίες από την εκδήλωση και έγραψε χαρακτηριστικά. «Σήμερα στην Κηφισιά με τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί συνάδελφοι, ξεχωρίζω όμως τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον συνυποψήφιο μου στον Βόρειο Τομέα Αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη παρών και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης τους ευχαριστώ όλους.

Η εκδήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για την υποψηφιότητά του -Στην πρώτη σειρά τον φωτογράφιζε η Ευγενία [εικόνες]  | iefimerida.gr 5

Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη

Η εκδήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για την υποψηφιότητά του -Στην πρώτη σειρά τον φωτογράφιζε η Ευγενία [εικόνες]  | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ