Super League: Οι διαιτητές δεν κατεβαίνουν να σφυρίξουν μετά την επίθεση στον Τζήλο -Σκέψεις για αποχή - iefimerida.gr

Super League: Οι διαιτητές δεν κατεβαίνουν να σφυρίξουν μετά την επίθεση στον Τζήλο -Σκέψεις για αποχή

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίθεση στον διεθνή διαιτητή, Θανάση Τζήλο, το πρωί της Τετάρτης στη Λάρισα, προκάλεσε σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από νωρίς το μεσημέρι οι ΠΑΕ της Super League, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η ΕΠΟ και ο υφυπουργός αθλητισμού καταδίκασαν το γεγονός, ενώ οι διαιτητές σκέφτονται να πάρουν τα μέτρα τους.

Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διαιτητές που σφυρίζουν στην Super League, κάνουν σοβαρές σκέψεις για αποχή! Οι διαιτητές είναι υπέρ της αποχής για τουλάχιστον δυο αγωνιστικές, προκειμένου να στείλουν το μήνυμά τους. Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, τους κάλεσε μάλιστα σε συνάντηση στις 4 Ιανουαρίου, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα και να συνεχίσουν κανονικά το έργο τους μέχρι τότε.

Από την άλλη, τους ασκούνται μεγάλες πιέσεις να κατέβουν το Σαββατοκύριακο κανονικά για να σφυρίξουν, διότι υπάρχουν ρήτρες της NOVA αν δεν διεξάγονται τα ματς βάση προγράμματος. Ωστόσο, οι διαιτητές φαίνονται ανένδοτοι και αύριο το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ