Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ατρόμητος διέλυσε με 0-8 τη Θύελλα Καμαρίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ατρόμητος διέλυσε με 0-8 τη Θύελλα Καμαρίου [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ατρόμητος δεν είχε καμία διάθεση να ρισκάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ως εκ τούτου, εμφανίστηκε σοβαρός και συγκεντρωμένος απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου, την οποία συνέτριψε με 8-0 στη Ριζούπολη και θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής (21/12), μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον 1ο όμιλο, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Ηρακλή στην τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε.

Το σκορ για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι άνοιξε ο Βασιλακάκης στο 9΄, με τον Ούμπιδες να διπλασιάζει με εκπληκτικό σουτ τρία λεπτά αργότερα. Έως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε σημειώσει άλλα τρία τέρματα, με τους Καρασαλίδη στο 15΄, Μούγιακιτς στο 28΄ και Σάκιτς στο 43΄. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος έριξε το ρυθμό, όμως η διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα της Σαντορίνης ήταν τέτοια που ακόμη και στο «ρελαντί» πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Ο Μούγιακιτς «έγραψε» το 0-5 στο 65΄ και οι Κωστσόπουλος, Ενσικουλού πήραν τη «σκυτάλη» σκοράροντας στο 74΄ και το 80΄.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ