Κύρτσος: Να δοθεί άδεια οπλοφορίας σε όλους -Να φύγουν οι παράνομοι μετανάστες

Πλήρως ταυτισμένος με τις απόψεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη εμφανίζεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος που έχει καταλάβει την θέση του εκπροσώπου Τύπου ενώ είναι και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.

Σύμφωνα με τον κ. Κύρτσο, στη συνέντευξη του παραχώρησε στο newsit.gr ζήτησε να δοθεί το δικαίωμα να έχουν όλοι άδεια οπλοφορίας επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρέπει να φύγουν από τη χώρα όλοι οι παράνομοι μετανάστες γιατί διαφορετικά θα ζήσουμε και άλλη τουριστική καταστροφή.

Υποστήριξε ότι η φιλία του με τον Γιώργο Καρατζαφέρη διαρκεί 25 χρόνια και αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Σαμαράς του πρότεινε 24 ώρες πριν ανακοινωθεί το όνομα του Γιάννη Μιχελάκη να είναι αυτός ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. αλλά δεν έκανε δεκτό τον όρο που του έθεσε.

Ο κ. Κύρτσος δήλωσε υπέρμαχος των απολύσεων στο Δημόσιο και προανήγγειλε σχετικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες. Σημείωσε ότι θα ήταν καλύτερα αν δεν είχαν φύγει ο Μάκης Βορίδης και ο Αδωνις Γεωργιάδης, από το ΛΑΟΣ, συμπληρώνοντας (με διάθεση αυτοσαρκασμού): Εγω βέβαια τους υπερκαλύπτω.

Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού, αλλά συμπλήρωσε: Τα δυο μεγάλα κόμματα με τα μυαλά που έχουν και τους ηγέτες που έχουν δεν πα να έχουν όσες έδρες θέλουν, δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα.

Σε ότι αφορά στα δημοσκοπικά ευρήματα είπε: Εμείς δεν πάμε με την δύναμη των δημοσκοπήσεων αλλά με την δύναμη των επιχειρημάτων. Αν μας βγάζουν κάτω οι δημοσκοπήσεις θα το δούμε στην τελική αναμέτρηση.

Τέλος, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, σημείωσε: Εγώ δεν πιστεύω στην άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ολα όσα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις είναι φωτογραφία της στιγμής. Λέτε να έγιναν νεοναζί 6% των συμπολιτών μας; Οι ακραίες πολιτικές καταστάσεις έρχονται από τις ακραίες κοινωνικές καταστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ