ΝΔ για τον διορισμό Θάνου: Θα αποκαταστήσουμε την αμερόληπτη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία επιτέθηκε στην Βασιλική Θάνου, ο διορισμός της οποίας ως επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού πέρασε με μεγάλες αντιδράσεις από την επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας.

«Διορίστηκε νύχτα Πρόεδρος του Αρείου Πάγου παρακάμπτοντας την επετηρίδα. Προσπάθησε να παρατείνει τη θητεία της αντισυνταγματικά. Απέτυχε, αλλά ο Πρωθυπουργός την τακτοποίησε στο Μαξίμου. Τώρα φροντίζει και για το μέλλον της και την διόρισε Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού» αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει: «Την λένε Βασιλική Θάνου και δηλώνει ότι δεν θα την κουνήσει κανείς από τη νέα της θέση».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλήγει αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αντικαταστήσει (χωρίς να διευκρινίζει το πώς) την κα Θάνου, εφόσον αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. «Την ενημερώνουμε απλά ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αποκαταστήσει την αμερόληπτη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών που ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να μετατρέψει σε τσιφλίκι του» καταλήγει η ΝΔ απευθυνόμενη στην κα Θάνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ