Επαθε το σοκ της ζωής του: Επεσε σε 3 Ferrari, έκανε ζημιές 390.000 δολ. -Αυτό που ακολούθησε, κανείς δεν το περίμενε - iefimerida.gr

Επαθε το σοκ της ζωής του: Επεσε σε 3 Ferrari, έκανε ζημιές 390.000 δολ. -Αυτό που ακολούθησε, κανείς δεν το περίμενε

Μία από τις Ferrari που χτύπησε ο 20χρονος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δούλευε όλη τη νύχτα, για να βοηθήσει τη μητέρα του. Κάποια στιγμή, έγινε το κακό. Τα μάτια του έκλεισαν, πάνω στο τιμόνι. Και όταν τα άνοιξε, έπαθε το σοκ της ζωής του.

Ο Λιν Τσιν-χσιανγκ έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari, προκαλώντας ζημιές 390.000 δολαρίων στα πολυτελή αυτοκίνητα! Ο 20χρονος από την Ταϊβάν απορούσε πώς θα βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα. Ομως, η αντίδραση του κόσμου τον αιφνιδίασε, αφού άγνωστοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν να πληρώσει τον λογαριασμό.

Ο νεαρός φέτος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κολέγιο, προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα του στο μικρό μαγαζί που έχει. Ο πατέρας του πέθανε πριν από λίγα χρόνια. Ο 20χρονος κάνει νυχτερινές βάρδιες σε εστιατόριο και μόλις σχόλασε την Κυριακή στις 3 τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του άρρωστη. Αποφάσισε να κάνει εκείνος μια παράδοση που έπρεπε να γίνει από το μαγαζί τους. Λίγο πριν από τις 6 το πρωί, εξαντλημένος, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε πάνω στις τρεις Ferrari.

Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε. Αλλά όταν είδε τι είχε κάνει, ο 29χρονος τρελάθηκε. «Σκέφτηκα “Ωχ, όχι! Εμπλεξα”. Ανησυχούσα για το πώς θα πληρώσω τόσα χρήματα. Ηθελα να βοηθήσω τη μητέρα μου, αλλά τα έκανα χειρότερα», είπε, μιλώντας στο ΒBC.

Ομως, τη συνέχεια δεν μπορούσε να φανταστεί. Στο άκουσα της είδησης, δεκάδες άνθρωποι επικοινώνησαν με το τοπικό αστυνομικό τμήμα και προσφέρθηκαν να δώσουν χρήματα στον νεαρό προκειμένου να πληρώσει την επισκευή των πολυτελών αυτοκινήτων. Κάποιοι μάλιστα εμφανίστηκαν και στο μαγαζί της μητέρας του.

Οι αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να καταθέσει τα χρήματα σε λογαριασμό. Ηδη έχουν γίνει περισσότερες από 100 δωρεές, από 4 δολάρια έως και 6.500 δολάρια! Συνολικά έχουν συγκεντρωθεί 24.000 δολάρια. Δεν ήταν το μοναδικό καλό νέο για τον 20χρονο, αφού το κολέγιο τον προσκάλεσε να συνεχίσει τις σπουδές του.

Αρκετοί χρήστες των social media κάλεσαν τους ιδιοκτήτες των Ferrari να συγχωρήσουν τον νεαρό και να μην απαιτήσουν να πληρώσει τις ζημιές. Ομως, ένας από αυτούς δήλωσε ότι εργάστηκε σκληρά για να αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο και για αυτό θέλει να αποζημιωθεί.

Πάντως, ο Λιν δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ήταν πολύ ευγενικοί μαζί του και μάλιστα του πρότειναν να πληρώσει τον λογαριασμό σε δόσεις. Το BBC υπολόγισε ότι με βάση τον μισθό του, ο νεαρός θα χρειαστεί 28 χρόνια για να τους εξοφλήσει. «Λυπάμαι πολύ που χτύπησα τα αυτοκίνητα. Παρότι θα χρειαστώ αρκετό καιρό, έκανα λάθος και πρέπει να πληρώσω», είπε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ταϊβάν Ferrari
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ