Κύπελλο Ελλάδος: Εκανε την έκπληξη η Νίκη Βόλου, κέρδισε (1-0) την Ξάνθη αλλά δεν πέρασε [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Εκανε την έκπληξη η Νίκη Βόλου, κέρδισε (1-0) την Ξάνθη αλλά δεν πέρασε [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νίκη Βόλου, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, έκανε την έκπληξη στην 3η και τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε στο Πανθεσσαλικό 1-0 την Ξάνθη.

Το αποτέλεσμα δεν είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ήδη αποκλειστεί, ενώ η ακριτική ομάδα πέρασε στους «16», έστω και ως δεύτερη του ομίλου, χάρη στη νίκη του ΟΦΗ επί της Κέρκυρας.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αποτελεί «μαγική εικόνα», καθώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες έδειξαν περίπου ισοδύναμες, παρότι τους χωρίζουν δύο κατηγορίες. Ευκαιρίες δημιουργήθηκαν και χάθηκαν εκατέρωθεν, μέχρι που στο 72΄ ο Τζιώρας ολοκλήρωσε έναν πολύ όμορφο συνδυασμό των παικτών της Νίκης και από κοντά νίκησε τον Ζίβκοβιτς. Λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως ο Μπαξεβανίδης έδιωξε προ της γραμμής τέρματος το πλασέ του Βουκομάνοβιτς. Η Ξάνθη από την πλευρά της πλησίασε την ισοφάριση στο 79΄ με τον Σουλεϊμάν, το σουτ του οποίου από καλή θέση μπλόκαρε ο Αποστολίδης, ενώ η τελευταία καλή φάση ανήκε ξανά στους Βολιώτες, με το σουτ του Κέρι που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξάνθη Κύπελλο Ελλάδος Νίκη Βόλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ