Αυτή είναι η πιο παραγωγική ώρα της ημέρας -Και είναι... βάναυση - iefimerida.gr

Αυτή είναι η πιο παραγωγική ώρα της ημέρας -Και είναι... βάναυση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποια νομίζετε πως είναι η πιο παραγωγική ώρα της ημέρας, εκείνη που το μυαλό «πετάει» και μπορείτε να εργαστείτε απερίσπαστα χωρίς ενοχλητικά τηλεφωνήματα ή ειδοποιήσεις στο Facebook;

Είναι η ώρα που έχει μελετηθεί ότι πρόκειται για την πιο παραγωγική όλης της ημέρας, είναι η ώρα εκείνη που τα υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, όλοι οι CEO παγκοσμίως, ανάμεσά τους και ο Τιμ Κουκ, επιλέγουν να την αφιερώνουν στη δουλειά τους για να είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί.

Αυτό που υποστηρίζουν και επιστήμονες που έχουν μελετήσει το θέμα είναι ότι τη συγκεκριμένη ώρα η παραγωγικότητα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα επειδή εκείνη την ώρα της ημέρας δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να σας αποσπάσει την προσοχή. Δεν υπάρχει κίνηση, δεν υπάρχει πολύς θόρυβος και τη συγκεκριμένη ώρα έρχονται λιγότερα mail σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας.

Δείτε στο economistas.gr ποια είναι η πιο παραγωγική ώρα της ημέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραγωγική ώρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ