Η μυστηριώδης γυναίκα με τα λευκά αλά Μελάνια Τραμπ, στα θεωρεία της Βουλής -Η Αχτσιόγλου, η Νοτοπούλου και οι άλλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μυστηριώδης γυναίκα με τα λευκά αλά Μελάνια Τραμπ, στα θεωρεία της Βουλής -Η Αχτσιόγλου, η Νοτοπούλου και οι άλλες [εικόνες]

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΛΟΒΙΝΗ

Ψηφίσθηκε το βράδυ της Τρίτης, ως αναμενόταν, ο προϋπολογισμός του 2019 στη Βουλή, με την ένταση να περισσεύει.

Οι στιγμές έντασης πολλές με αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να ξεχωρίζει. Οπως ξεχώρισε και το λάθος του Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και τα ελληνικά του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Πέρα από όλα αυτά σαν παρουσίες ξεχώρισαν φυσικά, για μια ακόμη φορά, οι κυρίες της Βουλής. Αλλες πιο κάζουαλ, άλλες πιο φορτωμένες, άλλες απλές και μίνιμαλ έδωσαν τον δικό τους ξεχωριστό τόνο στη συνεδρίαση.

Καμιά τους όμως, δεν μπόρεσε να φθάσει σε επίπεδο γοητείας την κυρία στα λευκά που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα θεωρεία της Βουλής να παρακολουθεί τη συνεδρίαση.

Η κυρία με τα λευκά είναι άγνωστο αν διατηρεί κάποια σχέση με κάποιον από τους βουλευτές και τους υπουργούς (συνεργάτης, σύζυγος, κόρη κλπ) ή αν είναι κάποια απλή πολίτης με ενδιαφέρον για τον προϋπολογισμό, η οποία θέλησε να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Βουλής.

Οπως και να έχει, η άγνωστη κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, με το look της και το ιδιαίτερα προσεγμένο παρουσιαστικό της. Λευκό ταγιέρ, λευκό παλτό, λευκό πουκάμισο και λευκό πουλόβερ και χρυσές λεπτομέρειες με προσεκτικά επιλεγμένα βραχιόλια και σκουλαρίκια.

Με άψογο λουκ στα θεωρεία της βουλής.
Προσεγμένο λουκ σε κάθε λεπτομέρεια. Κοσμήματα, μανικιούρ, ντύσιμο, μακιγιάζ, μαλλί...
Εντόπισε το φακό;

Η γαλανομάτα κυρία σε κάθε περίπτωση έκλεψε τις εντυπώσεις...

Από την άλλη οι βουλευτίνες και υπουργίνες εμφανίστηκαν πιο απλές στη Βουλή με την Εφη Αχτσιόγλου να ξεχωρίζει για το σικάτο στιλ της, την Κατερίνα Παπακώστα για την πληθωρική εμφάνισή της με τα animal print και την Κατερίνα Νοτοπούλου για τα παιχνίδια με τα μαλλιά της ενώ μιλούσε από το βήμα του ομιλητή.

Η Εφη Αχτσιόγλου με την Κατερίνα Παπανάτσιου στα υπουργικά έδρανα.
Σικάτη όπως πάντα.
Πληθωρική η Κατερίνα Παπακώστα με animal print στη βουλή.
Η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν σταμάτησε να παίζει με το μαλλί της όσο μιλούσε στη Βουλή.
Η πάντα κλασάτη Φώφη Γεννηματά.
Η μελαχρινή δύναμη της ΝΔ Ολγα Κεφαλογιάννη δίπλα στον Κώστα Καραμανλή.
Ασπρο μαύρο για την πρώην υπουργό.
Με κόκκινο σακάκια όπως πάντα χωρίς μπλούζα η Θεοδώρα Τζάκρη.
Η Ελενα Κουντουρά με τον πρωθυπουργό.
Η Ολγα Γεροβασίλη στα έδρανα της Βουλής.
Ελενα Ράπτη με ζιβάγκο στα έδρανα της ΝΔ.
Μισέλ Ασημακοπούλου και η Φωτεινή Αραμπατζή.
Η Κατερίνα Μάρκου ζητά το λόγο.
Μανικιουρ και σακάκι ασορτί.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ