Αλκης, Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου -Τα παιδιά του ηθοποιού και η Μαριάννα Λάτση στην παρουσίαση λευκώματος [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλκης, Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου -Τα παιδιά του ηθοποιού και η Μαριάννα Λάτση στην παρουσίαση λευκώματος [εικόνες]

Η Μαριάννα Λάτση με την κόρη της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεύκωμα προς τιμήν του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου παρουσιάστηκε σε μια ειδική εκδήλωση χτες το βράδυ.

Η παρουσίαση του λευκώματος «Νίκος Κούρκουλος-Ένας αυθεντικός πολίτης, παντός καιρού» έγινε στο Εθνικό Θέατρο από το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, σε επιμέλεια του Διονύση Φωτόπουλου.

Στην πλούσια έκδοση περιλαμβάνονται κείμενα του γιου του Άλκη Κούρκουλου, της Κάτιας Δανδουλάκη, της φίλης του και προέδρου του Δ.Σ. την περίοδο της θητείας του στο Εθνικό Θέατρο, Ελένης Αρβελέρ, της Ελένης Βαροπούλου, του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τις «37 κινηματογραφικές ταινίες», του Κώστα Τσιάνου, του Σωτήρη Χατζάκη, της Κάρμεν Ρουγγέρη και του Νίκου Κυριαλλίδη.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε για να τιμήσει τον αγαπημένο ηθοποιό. Ηθοποιοί, συγγραφείς, θεατρικοί συντελεστές και άλλοι παράγοντες του χώρου του θεάματος ήταν εκεί.

Μεταξύ τους και η οικογένεια του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού.

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσίαση λευκώματος προς τιμήν του Νίκου Κούρκουλου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ