Το φόρεμα που φόραγε η Αμάλ στον γάμο Χάρι-Μέγκαν πλέον πωλείται μέσω Ιντερνετ, σε τσουχτερή τιμή [εικόνες] - iefimerida.gr

Το φόρεμα που φόραγε η Αμάλ στον γάμο Χάρι-Μέγκαν πλέον πωλείται μέσω Ιντερνετ, σε τσουχτερή τιμή [εικόνες]

Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ στον βασιλικό γάμο. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εκπληκτικό κίτρινο φόρεμα που φόρεσε η Αμάλ Κλούνεϊ στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι επιτέλους διαθέσιμο για αγορά online.

Η πιο καλοντυμένη καλεσμένη του βασιλικού γάμου χαρακτηρίστηκε η Αμάλ

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, χαρακτηρίστηκε ως η πιο καλοντυμένη – μετά την νύφη – στον βασιλικό γάμο με το φόρεμα Stella McCartney.

Το φόρεμα, που φέρει το όνομά της, πωλείται έναντι 1.400 ευρώ

Τώρα, πλέον, μπορεί όποιος θέλει (κι αν φυσικά διαθέτει 1.400 ευρώ) να αποκτήσει το φόρεμα που πήρε και το όνομά της, μέσω της ιστοσελίδας Matches Fashion.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμάλ στον βασιλικό γάμο

Η περιγραφή του ενδύματος, αποτίει μάλιστα φόρο τιμής στην διάσημη ιδιοκτήτριά του, αναφέροντας: Φορέθηκε από την Αμάλ Κλούνεϊ στον γάμο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, το καναρινί Stella McCartney, Amal, θα σας κάνει να δείχνετε κομψή σε μια ειδική περίσταση. Συνδυάστε το με μεταλλικά αξεσουάρ και γυαλιστερές γόβες για ένα πιο εκλεπτυσμένο λουκ».

Ακόμη και η Αμάλ Κλούνεϊ ακολούθησε παρόμοιο στυλ, επιλέγοντας να το συνδυάσει με χρυσές γόβες και ένα ταιριαστό clutch.

Η πίσω πλευρά του φορέματος

Πάντως, αν τυχόν θέλετε να το αποκτήσετε, πρέπει να σπεύσετε διότι έχει ήδη ξεπουλήσει εκτός από ένα μόνο μέγεθος.

Το συγκεκριμένο φόρεμα, σύμφωνα με τα στοιχεία της παγκόσμιας πλατφόρμας αναζήτησης Lyst, σημείωσε τις περισσότερες αναζητήσεις μετά τον βασιλικό γάμο.

Περίπου 17.000 άνθρωποι, από 65 χώρες έψαξαν ένα κίτρινο Stella McCartney φόρεμα την εβδομάδα μετά τον βασιλικό γάμο.

Φωτογραφίες: AP, Matches Fashion

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμάλ Κλούνεϊ Stella McCartney ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ