Σάλος με το βίντεο με τα 7 εκατ. views: Ο μπέμπης φόραγε μπρατσάκια και δεν μπορούσε να φάει την μπανάνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με το βίντεο με τα 7 εκατ. views: Ο μπέμπης φόραγε μπρατσάκια και δεν μπορούσε να φάει την μπανάνα [βίντεο]

Ο μικρός ενώ προσπαθεί να φάει τη μπανάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα αστείο βίντεο του γιου της που προσπαθούσε να φάει μπανάνα με μπρατσάκια, μοιράστηκε μια μητέρα, αλλά η κατακραυγή και τα αποδοκιμαστικά σχόλια που δέχτηκε, ήταν άνευ προηγουμένου.

Η Κέιτ Νίσεν, από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, παρακολουθούσε τον μόλις 18 μηνών γιο της να κάνει μπάνιο, όταν βγήκε από το νερό και έτρεξε στο μέρος της για να πάρει την μπανάνα από το χέρι της. Ο μικρός όμως αδυνατούσε να φάει έστω και μία μπουκιά καθώς τον εμπόδιζαν τα μπρατσάκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Such a mean mummy aren’t I? ⠀ This was too good not to share! How hangry does he get? Haha He gets sooooo close too ⠀ I think I need to start wearing floaties around naughty food this Christmas For licensing/commercial usage, please contact licensing@rumble.com.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate N I S S E N (@raising_liv.and.rem) στις 25 Νοέ, 2018 στις 10:14 μμ PST

Η μητέρα, αποφάσισε να τραβήξει βίντεο από τις απεγνωσμένες προσπάθειες του γιου της και το ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, πριν από τρεις εβδομάδες. Το φαινομενικά αθώο βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές έκτοτε.

Η 32χρονη δήλωσε ότι δεν περίμενε ποτέ αυτή την αντίδραση αλλά εκτός από τα θετικά σχόλια, δέχτηκε πλήθος σκληρών παρατηρήσεων, με πολλούς να την κατηγορούν για «εκφοβισμό», «τρομοκρατία», «βασανιστήρια» ή «παραμέληση» στον ήλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate N I S S E N (@raising_liv.and.rem) στις 18 Δεκ, 2018 στις 11:04 μμ PST

«Ήταν απλά ένα αθώο βίντεο όπως αυτά που βλέπεις στο Instagram και μετά προχωράς στη ζωή σου» δήλωσε η Νίσεν στην Daily Mail.

«Αλλά τότε άρχισαν να έρχονται πολλά κακόβουλα σχόλια όπως ‘πώς μπορείς να είσαι τόσο σκληρή;’ ή ‘πώς μπορείς να βασανίζεις έτσι ένα μικρό παιδί;’. Έλαβα σχόλια πως κάηκε από τον ήλιο, αλλά επειδή έχει ευαίσθητο δέρμα, του είχα ήδη βάλει αντηλιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate N I S S E N (@raising_liv.and.rem) στις 2 Δεκ, 2018 στις 10:48 μμ PST

Πολλοί μου είπαν ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι. Όλοι έσπευσαν να με κατακρίνουν».

Η Νίσεν είπε ότι έβγαλε το τηλέφωνό της για να καταγράψει την αξιολάτρευτη προσπάθεια του γιου της να φάει την μπανάνα, παρόλο που φορούσε τα μπρατσάκια του. «Καθόμουν και έπινα το τσάι μου και λίγο μετά, ο Ρέμι είδε το φαγητό. Πάντα θέλει να τρώει. Έτσι, βγήκε από την πισίνα και πήρε την μπανάνα από το χέρι μου» είπε. «Κατάλαβα τι θα συνέβαινε κι έτσι έβγαλα το τηλέφωνό μου. Προσπαθούσα να συγκρατηθώ και να μην γελάσω όσο τραβούσα το βίντεο» .

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate N I S S E N (@raising_liv.and.rem) στις 26 Νοέ, 2018 στις 10:49 μμ PST

Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, πάντως, η μητέρα του Ρέμι του έδωσε την μπανάνα. Όταν μοιράστηκε το βίντεο, δεν το πολυσκέφτηκε. «Ήταν αστείο... η οικογένεια και οι φίλοι μου, όλοι γέλασαν. Τα σχόλιά τους ήταν πολύ θετικά» πρόσθεσε.

«Νόμιζα ότι οι άνθρωποι θα γελούσαν και σε κανένα σημείο δεν ήταν κακόβουλο. Αλλά μετά, άρχισαν να έρχονται πολλά κακόβουλα σχόλια. Ως μητέρα πραγματικά τα σκέφτεσαι όλα αυτά τα σχόλια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate N I S S E N (@raising_liv.and.rem) στις 9 Νοέ, 2018 στις 10:40 μμ PST

Η 32χρονη αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά τα trolls σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

«Πότε εισήλθαμε σε έναν κόσμο που απαγορεύεται να γελάσουμε με τα παιδιά μας; Υπήρξε μια ολόκληρη τηλεοπτική σειρά που έκανε πλάκες σε ανθρώπους (ανάμεσά τους και παιδιά) που έκαναν ανόητα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι οι γονείς δεν είναι ευγνώμονες για τα παιδιά τους, ότι ενδιαφέρονται λιγότερο γι’ αυτά ή ότι εύχονται να μην υπήρχαν. Επειδή τράβηξαν βίντεο τον γιο μου που πήρε την μπανάνα μου και προσπάθησε να την φάει; Πού έχει καταντήσει ο κόσμος μας; Σοβαρά τώρα, αναρωτιέμαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπανάνα μπρατσάκια Κέιτ Νίσεν viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ