Θύμα ξυλοδαρμού ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Θύμα ξυλοδαρμού ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Λαρισαίος διαιτητής, που φέτος διευθύνει αγώνες της Super League, Θανάσης Τζήλος.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο Λαρισαίος ρέφερι χτυπήθηκε από αγνώστους σε σημείο κοντά στο σπίτι του στη Λάρισα, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται.

Ήδη της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Ανακοινώσεις ομάδων

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, καταδίκασε η ΠΑΕ ΑΕΚ, την επίθεση που δέχθηκε σήμερα το πρωί, ο διαιτητής, Θανάσης Τζήλος. Στην σχετική ανακοίνωση, που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος πλήρους αποσταθεροποίησης, το οποίο είναι χρέος όλων μας να αποτρέψουμε.

Κάποια στιγμή επιβάλλεται όλοι να καταλάβουμε πως η ελληνική διαιτησία θα πρέπει να πάψει να λειτουργεί υπό καθεστώς τρομοκρατίας και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να επιληφθούν εναντίον εκείνων που υποθάλπουν τέτοιες πρακτικές».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει, μέσω ανακοίνωσή της, την επίθεση αυτή. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο διαιτητή Αθανάσιο Τζήλο. Αυτά τα περιστατικά δεν έχουν θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει κάποια στιγμή να εξαλειφθούν. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να ενωθούν ώστε να κινητοποιηθούν ενάντια σε αυτά τα περιστατικά και η άμεση εύρεση των δραστών της επίθεσης είναι αναγκαία».

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον διεθνή διαιτητή κ. Θανάση Τζήλο. Η Πολιτεία και οι ποδοσφαιρικές αρχές πρέπει επιτέλους να ασχοληθούν σοβαρά με την εύρεση και την καταδίκη των ηθικών και φυσικών αυτουργών τέτοιων επιθέσεων, που δίνουν την αίσθηση πως ο υπόκοσμος είναι ισχυρότερος από τους νόμους».

Την επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο καταδικάζει και ο Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος. Το νέο χτύπημα κατά της ελληνικής διαιτησίας φανερώνει ότι η μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει, κάτι που σε κάθε περίπτωση δεν τιμά κανέναν εξ όσων αποτελούμε κομμάτι του ποδοσφαίρου. Και επειδή από λόγια «χορτάσαμε», θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν οι Αρχές προκειμένου να προστατευθούν τόσο οι άνθρωποι που αναμειγνύονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και το ίδιο το χιλιοταλαιπωρημένο άθλημα στη χώρα μας. Εκτός και αν βολεύει να λειτουργεί το ποδόσφαιρο σε συνθήκες τρομοκρατίας.
Περαστικά στον κ. Τζήλο. Περαστικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Μία ακόμα κακή μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι όπως το κατάντησαν οι δήθεν "εξυγιαντές του". Με μία Ομοσπονδία που διαρκώς βυθίζει το ποδόσφαιρο στην ανυποληψία και μας διασύρει διεθνώς και με τον τρόπο που χειρίζεται τους θεσμούς και με την εικόνα του Πρωταθλήματος και της Εθνικής μας ομάδας, με ανθρώπους ανίκανους που υποβαθμίζουν το άθλημα σε κρίσιμες θέσεις. Η επίθεση στον διαιτητή Τζήλο είναι μια ακόμα απόδειξη ότι το ποδόσφαιρο έφτασε στο ναδίρ και ότι επικρατεί τελικά ο υπόκοσμος που έχει ποτίσει τον οργανισμό του. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα κάθε τέτοια ενέργεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζηλος διαιτητής Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ