Ανταλλαγή εξωδίκων μεταξύ Βγενόπουλου και Βαρδινογιάννη

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πτώχευση, μετά και την χτεσινή αποτυχίας ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου στη γενική συνέλευση των μετόχων, με τον «πόλεμο» ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Αντρέα Βγενόπουλου να συνεχίζει να μαίνεται.

Οι δύο ισχυροί άνδρες της «πράσινης» ΠΑΕ είχαν ανταλλάξει τέσσερα συνολικά εξώδικα πριν από την κρίσιμη γενική συνέλευσης της 18ης Απριλίου, με τον «Mr. Mig» να καλεί τον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» να συμμετέχει στην γενική συνέλευση και τον «Τζίγκερ» να απαντά πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει αποχωρήσει οριστικά από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και έδινε την εξουσιοδότηση στον Αντρέα Βγενόπουλο να ψηφίσει όποια μέλη θέλει, προκειμένου να εκλεγεί νέα διοίκηση.

Ο κ. Βγενόπουλος επανήλθε με νέο εξώδικο καλώντας τον κ. Βαρδινογιάννη να αναλάβει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του, με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού να απαντά πως ο Αντρέας Βγενόπουλος προσπαθεί να αποκρύψει την αδυναμία του να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει στον κόσμο της ομάδας, ενώ τον καλούσε να πραγματοποιήσει οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στη ΓΗΠΕΛ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ