Ανατριχιαστικό: H στιγμή που καρχαρίας επιτίθεται και δαγκώνει το πόδι δύτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικό: H στιγμή που καρχαρίας επιτίθεται και δαγκώνει το πόδι δύτη [βίντεο]

Καρχαρίας  επιτίθεται σε δύτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο που κόβει την ανάσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν καρχαρία να αρπάζει το πόδι ενός Γερμανού δύτη μπροστά στην κάμερα.

Το συμβάν έγινε κατά την διάρκεια κατάδυσης στα νερά γύρω από τα Brother Islands στην Ερυθρά Θάλασσα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται μια ομάδα δυτών να κινείται ανάμεσα στους καρχαρίες, όταν ξαφνικά ο Γερμανός τουρίστας δέχθηκε το δάγκωμα στο πόδι με τους υπόλοιπους δύτες να σπεύδουν προς βοήθειά του.

Ο Γερμανός τουρίστας μετά το δάγκωμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέρνοντας σοβαρά τραύματα στο πόδι.

Η εκτίμηση του δύτη είναι πως ο καρχαρίας τρόμαξε από τις φυσαλίδες που έβγαιναν από τη μπουκάλα οξυγόνου και γι΄αυτό του επιτέθηκε.

Ο δύτης που κατέγραψε την επίθεση δήλωσε ότι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο προκειμένου να αποτελέσει δίδαγμα για άλλους δύτες. «Αρκετοί μου είπαν ότι οι καρχαρίες θα έπρεπε να απομακρυνθούν από τα συγκεκριμένα νερά αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι εμείς μπήκαμε στο "σπίτι" του και όχι το ανάποδο. Δεν είναι μια ιστορία τύπου "Τα Σαγόνια του Καρχαρία" αλλά μια υπόθεση κακής συγκυρίας» πρόσθεσε.

Πάντως μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού, απαγορεύτηκαν οι καταδύσεις στην συγκεκριμένη περιοχή καθώς από τις αρχές του Ιουνίου επιθέσεις έχουν δεχθεί συνολικά τέσσερις δύτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρχαρίας δύτης επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ