Η συνάντηση Τσίπρα με τον υπ. Αμυνας στη Βουλή, μετά το «πού να πάει ο Καμμένος ρε παιδιά;» - iefimerida.gr

Η συνάντηση Τσίπρα με τον υπ. Αμυνας στη Βουλή, μετά το «πού να πάει ο Καμμένος ρε παιδιά;»

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ανακωχή για το Σκοπιανό μεταξύ Τσίπρα-Καμμένου, προέκυψε μετά τη συνάντηση που είχαν οι δυο τους το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή.

Η συνάντηση ήρθε μετά το «Που να πάει ο Καμμένος ρε παιδιά» του Τσίπρα σε ερώτηση κοινοβουλευτικών συντακτών, νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Ο υπουργός Εθνικης Αμυνας, πάντως, δεν θα παραστεί στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεων, έχει να επισκεφθεί φυλάκια σε ακριτικές περιοχές λόγω Χριστουγέννων.

Ο Πάνος Καμμένος χθες, πάντως, μετά τα θα φύγουμε από την κυβέρνηση όταν η συμφωνία περάσει από τη σκοπιανή βουλή, το οποίο πήρε πίσω μετά από λίγες ώρες κλπ., χθες έριξε τους τόνους λέγοντας ότι «όταν έρθει το εθνικό θέμα εμείς εδώ είμαστε και ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει, θα δούμε ποιος θα πάρει εθνική θέση και ποιος θα πάρει την ευθύνη».

«Κάβος» η συμφωνία των Πρεσπών και η... ευρύτερη πλειοψηφία

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, πάντως, μετρούν τις ψήφους για τη συμφωνία των Πρεσπών. Και παρότι φαίνεται ότι οριακά ενδέχεται να συγκεντρώσουν 151 ψήφους, παρουσιάζονται αισιόδοξοι.

Η «αριθμητική» του Μαξίμου δείχνει 145 «κλειδωμένους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, υπολογίζουν τους τέσσερις βουλευτές από το Ποτάμι (σε περίπτωση που υπερψηφίσουν οι κκ Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Δαννέλης και Λυκούδης) και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Ανοιχτό μένει τι θα κάνουν Παπακώστα, Κουντουρά και Θεοχαρόπουλος.

Διαψεύδουν εκλογές αλλά προετοιμάζονται

Τέλος, αν και κατηγορηματικά διαψεύδουν τα σενάρια περί εκλογών το Μάρτιο, προετοιμάζονται για τριπλές κάλπες το Μάιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ