GNTM: Αυτές οι παίκτριες πέρασαν στον μεγάλο τελικό -Ποια αποχώρησε [βίντεο] - iefimerida.gr

GNTM: Αυτές οι παίκτριες πέρασαν στον μεγάλο τελικό -Ποια αποχώρησε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τη Δευτέρα η Αννα Αμανατίδου να κατενθουσιάστηκε που «έφαγε» την Εύη Ιωαννίδου, ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model.

Τα κορίτσια στον ημιτελικό κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε μια πολύ απαιτητική φωτογράφιση, καθώς πόζαραν σε ένα παγωμένο σκηνικό μπροστά από τον φακό της Μαρίνας Βερνίκου.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό. Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν παρουσία του ιδιοκτήτη του Place Models, Γιάννη Νικολάου, οπότε το άγχος είχε αγγίξει κόκκινο.

Οι φωτογραφίες ήταν όλες υπέροχες και το έργο των κριτών δύσκολο. Στην δυάδα αποχώρησης βρέθηκαν η Αννα Αμανατίδου και η Μαριάννα Παινέση, για τις οποίες η Βίκυ Καγιά είχε να πει καλά λόγια. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι κριτές αποφάσισαν πως από το GNTM αποχωρεί η Αννα Αμανατίδου.

Στον μεγάλο τελικό του GNTM, λοιπόν, περνούν Εβελίνα Σκίτσκο, Ειρήνη Καζαριάν και Μαριάννα Παινέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ