Πρώτο φαβορί ο Σόλσκιερ για την θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - iefimerida.gr

Πρώτο φαβορί ο Σόλσκιερ για την θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεσες θα είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το θέμα του νέου προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οπως μεταδίδει το σύνολο των βρετανικών ΜΜΕ, ο διάδοχος του Ζοσέ Μουρίνιο θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων 48 ωρών, αφού η Γιουνάιτεντ θέλει να έχει άμεσα έναν κανονικό προπονητή στον πάγκο της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Άγγλων ρεπόρτερ, αυτός που είναι το πρώτο φαβορί με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι ο θρύλος του συλλόγου και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Champions League του 1999 είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο», όπως ήταν ο χαρακτηρισμός που του είχε αποδοθεί λόγω της άμεσης εκτελεστικής του δεινότητας ερχόμενος από τον πάγκο, τα τελευταία χρόνια είναι στη Μόλντε, έχοντας κάνει εξαιρετική δουλειά, ωστόσο, στην αρχή της καριέρας του είχε αναλάβει και την Κάρντιφ, χωρίς να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Νορβηγών έχουν ολοκληρωθεί, οπότε είναι ακόμα πιο εύκολο για τη Γιουνάιτεντ να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησής του, με τις εξελίξεις να είναι άμεσες για να πάρει την θέση του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ