Πιο χαμηλοί τόνοι από Καμμένο: «Οταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών, εδώ είμαστε και θα μας κρίνει ο λαός» - iefimerida.gr

Πιο χαμηλοί τόνοι από Καμμένο: «Οταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών, εδώ είμαστε και θα μας κρίνει ο λαός»

Ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του κατά την συζήτηση επί του προϋπολογισμού -EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά την αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο με τη φράση «πού να πάει ο Καμμένος ρε παιδιά; Δεν φεύγει, μην ανησυχείτε» όλοι ανέμεναν την αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Ο υπουργός Αμυνας μιλώντας από το βήμα της Βουλής απέφυγε να επαναλάβει την δήλωση των τελευταίων ημερών πως αν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση και θα εγκαταλείψει την κυβερνητική πλειοψηφία. Αντίθετα, σήμερα ο κ. Καμμένος περιορίστηκε απλά στο να πει τα εξής: «Όταν έρθει το εθνικό θέμα εμείς εδώ είμαστε και ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει, θα δούμε ποιος θα πάρει την εθνική θέση και ποιος θα πάρει την ευθύνη».

«Διέγραψε» τον Κουίκ

Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε ο ίδιος να δώσει το σήμα ότι ο Τέρενς Κουίκ τελείωσε και δεν ανήκει πια στους Ανεξάρτητους Ελληνες αφού στον απολογισμό του κυβερνητικού έργου που έκανε για τους υπουργούς των ΑΝΕΛ δεν αναφέρθηκε καθόλου στα πεπραγμένα του κ. Κουίκ ούτε ανέφερε το όνομα του.

Ο υπουργός Αμυνας εξαπέλυσε σφοδρή κριτική και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως «μας κατηγορούσατε το 2015 ότι θα κάναμε την Ελλάδα Βενεζουέλα, αν αναλάβει η σημερινή Νέα Δημοκρατία την ευθύνη διακυβέρνησης του τόπου με τα στελέχη της ακροδεξιάς που έχετε μαζέψει μέσα,το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε την Ελλάδα... Κολομβία».

Κόντρα με τον Κυριαζίδη για τα αναδρομικά

Ο κ. Καμμένος είχε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κυριαζίδη τον οποίο κατηγόρησε ότι εξαπατούσε τους αστυνομικούς όταν τους έλεγε ότι δεν θα πάρουν πίσω τα αναδρομικά τους.

«Κύριε Κυριαζίδη εξαπάτησες προσωπικά τους αστυνομικούς τους έκλεψες τα χρήματα, ήθελες να πέσει κυβέρνηση το 2018, έλεγες ότι δεν θα πάρουν ποτέ τα αναδρομικά τους. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατίας αυτή είναι η απάτη , θέλατε να πέσει κυβέρνηση το 2018 για να μην προλάβουμε να είμαστε σήμερα στην συζήτηση του προϋπολογισμού, δεν θέλετε να πιστωθεί η κυβέρνηση την επιτυχία, προσπαθείτε με ανήθικα τεχνάσματα να αμαυρώνετε την προσφορά μας στον τόπο»

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούνται να ομιλούν

Υψηλοί ήταν οι τόνοι που χρησιμοποίησε συνολικά τόσο για τη Νέα Δημοκρατία όσο και για το ΠΑΣΟΚ, αφού κατηγόρησε και τα δύο κόμματα ως «νεκροθάφτες» της εθνικής οικονομίας και της κοινωνίας.

«Αυτοί που παρέδωσαν το όνομα Μακεδονία και πήγαινε με το αεροπλάνο το Χριστοφοράκου στα Σκόπια, έρχονται τώρα και χρησιμοποιούν το εθνικό θέμα ως φερετζέ για την αντεθνική τους δράση, οι χειροκροτητές του Κώστα Σημίτη ,οι συνοδοιπόροι του Γιώργου Παπανδρέου μετατρέπονται σε εθνικόφρονες για να υπηρετήσουν το ρόλο τους που δεν είναι τίποτα άλλο από την επάνοδο τους στην εξουσία.

Άνθρωποι που χρεοκόπησαν τα κόμματα τους, σήμερα αλλάζουν ΑΦΜ ως σαλτιμπάγκοι της πιάτσας και έρχονται να μιλήσουν για ελεύθερη οικονομία και ανάπτυξη.

Πολιτικές δυνάμεις που δημιούργησαν χιλιάδες λουκέτα και ένα εκατομμύριο ανέργους την ίδια στιγμή ήθελαν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση για τα κόμματα τους και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που χρεοκόπησαν τις επιχειρήσεις τους» είπε ο Π. Καμμένος και κατέληξε: «Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες έχουμε ένα στόχο που θα τον ολοκληρώσουμε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο στόχος είναι η επάνοδος των ηθικών αξιών στην κοινωνία και η τιμωρία εκείνων που καταλήστεψαν το δημόσιο χρήμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ