Κύπελλο Ελλάδος: Ιεράπετρα και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 και αποκλείστηκαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ιεράπετρα και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 και αποκλείστηκαν [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο 0-0 έμειναν Ιεράπετρα και Παναιτωλικός, σ' ένα ματς για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου του Κυπέλλου.

Οπου και οι δύο ομάδες «κυνήγησαν» το γκολ για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, αλλά και οι δύο με αυτή την ισοπαλία αποκλείστηκαν, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στον αυριανό αγώνα του Κισσαμικού με τον Παναθηναϊκό.

Το ματς ήταν καλό και γρήγορο, με τους Αγρινιώτες να «αγγίζουν» το γκολ στο 54' με το δοκάρι του Μπελεβώνη. Από την δική της μεριά, η Ιεράπετρα είχε ως κορυφαία στιγμή την φάση του 63', όταν ο Μηνάς απέναντι στο τέρμα, έστειλε την μπάλα άουτ. Το τελικό 0-0 ήταν καταδικαστικό και για τους δύο, αφού αμφότεροι «τερμάτισαν» με 2 βαθμούς, την στιγμή που Παναθηναϊκός και Κισσαμικός βρίσκονται ήδη στους 4 κι έτσι αύριο θα αναμετρηθούν μόνο για την «πρωτιά» του ομίλου, και με τον Κισσαμικό να την παίρνει ακόμη και με ισοπαλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ