Τα πιο εξωφρενικά ακριβά δαχτυλίδια αρραβώνων των A-list σταρ του Χόλιγουντ - iefimerida.gr

Τα πιο εξωφρενικά ακριβά δαχτυλίδια αρραβώνων των A-list σταρ του Χόλιγουντ

δαχτυλίδι αρραβώνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γάμοι μεταξύ σταρ δεν κρατάνε πολύ. Για αυτό και όλη τους την δημιουργικότητα την βγάζουν στα δαχτυλίδια αρραβώνων. Αν και κανένα δεν συγκρίνεται με το 38 καρατίων διαμάντι που χάρισε ο Ρίτσαρντ Μπάρτον στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ ή το 40 καρατίων διαμάντι που έδωσε ο Αριστοτέλης Ωνάσης στην Τζάκι.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ δεν είναι τσιγκούνης. Σκεφτείτε ότι το δαχτυλίδι που μοστράρει στο χέρι της η Τζέσικα Μπιέλ είναι αξίας 130.000 δολαρίων

5.000.000 δολάρια και 8 καράτια διαμάντι είναι οριακά αρκετά για να εκφράσει ο Τζέι Ζι τον απύθμενο έρωτά του για την Μπιγονσέ.

Το δαχτυλίδι, 8,5 καρατιών και αξιάς 4.000.000 δολαριών, που πρόσφερε ο Μάρκ Άντονι στην Τζένιφερ Λόπεζ είναι αντικειμενικά πανέμορφο. Αλλά δεν το λες και ιδιαίτερα γούρικο. Αν και σίγουρα είναι καλύτερο από το αντίστοιχο 6.5 καρατίων και αξίας 1.200.000 δολαρίων που της χάρισε το 2002 ο Μπεν Άφλεκ.

Η μοναδική γαλαζοαίματη της λίστας, Κέιτ Μίντλετον, δεν θα μπορούσε παρά να φοράει κάτι γαλάζιο. Συγκεκριμένα ένα μπλε ζαφίρι 18 καρατίων που «περικυκλώνεται» από 14 διαμάντια. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι είναι το ίδιο που φόρεσε η πριγκίπισα Νταιάνα στον δικό της αρραβώνα.

Επιχρυμένο δαχτυλίδι με διαμάντι 5 καρατίων ήταν το ψιλο-μίζερο δώρο του πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένου σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ, στην Κέιτι Χόλμς.

Ένα χρυσό δαχτυλίδι στολισμένο με ένα ευμεγέθες σμάραργδι ήταν το δώρο του Ολιβιέ Μαρτίνεζ στην -γενικώς άτυχη στους άντρες- Χέιλ Μπέρι.

Ο Μπράντ Πιτ είναι σταθερός στις συνηθειές του. Είχε σχεδιάσει και είχε χαρίσει δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 381.000 ευρώ και στην Τζένιφερ Άνιστον. Όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και με την Τζολί.

Έπρεπε να το είχε καταλάβει η Σκάρλετ Γιόχανσον ότι ο γάμος της με τον Ράιν Ρέινολντς δεν πρόκειται να κρατήσει, όταν της χάρισε αυτό το «φτηνιάρικο» διαμάντι 3 καρατίων και αξίας μόλις 30.000 δολαρίων

Την πρώτη φορά που της έκανε πρόταση γάμου ο Μπρίαν Όστιν Γκριν, τον έφτυσε. Την δεύτερη το 2010, όταν δηλαδή φαινόταν ότι η καριέρα της δεν πάει πουθενά, το κορίτσι τελικά ενέδωσε. Και φόρεσε επιτέλους το δαχτυλίδι των 3 καρατίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ