Μαριάννα Γουλανδρή, Λάουρα Λαλαούνη και Τατιάνα Μπλάτνικ διοργάνωσαν ένα σούπερ πάρτι για την ELPIDA Youth -Ολα όσα έγιναν [εικόνες]

Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού, Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη και Τατιάνα Μπλάτνικ διοργάνωσαν ένα μοναδικό, εξαιρετικά λαμπερό, χριστουγεννιάτικο πάρτι για καλό σκοπό: Για την «ELPIDA Youth», της οποίας είναι επικεφαλής.

Η νέα γενιά του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» έκανε το πάρτι της στο «HOTEL Ερμού» την περασμένη Πέμπτη , με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του προγράμματος της Πρότυπης Θεραπευτικής Καλοκαιρινής κατασκήνωσης για παιδιά με καρκίνο, «ELPIDA Youth Summer Camp».

Σε έναν μοναδικά στολισμένο χώρο, άκρως εορταστικό, όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες στιγμές, μέσα σε ένα κλίμα αγάπης και προσφοράς για τα παιδιά. Τη διασκέδαση όσων έδωσαν το παρόν στο πάρτι ανέλαβε ο διεθνούς φήμης DJ Nick Martin!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Επιτροπή «ELPIDA Youth», η Νεολαία της ΕΛΠΙΔΑΣ, ιδρύθηκε το 2015 με στόχο την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Με πρωτοβουλία της Επιτροπής πραγματοποιείται σταδιακά η ριζική ανακαίνιση του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ παράλληλα, τα δραστήριά μέλη της Επιτροπής, διοργανώνουν, τα δύο τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία την Πρότυπη Θεραπευτική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση για παιδιά με καρκίνο, «ELPIDA Youth Summer Camp», ένα 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών με στόχο την βελτίωση της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικοποίησης των παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ