Viral: Γειτονιά στην Βρετανία τσακώθηκε για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και ιδού τα αποτελέσματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Viral: Γειτονιά στην Βρετανία τσακώθηκε για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και ιδού τα αποτελέσματα [εικόνες]

Στολισμός στη Βρετανία/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι και φέτος ήταν ο πιο γιορτινός δρόμος στην Βρετανία, μέχρι που οι γείτονες... τσακώθηκαν.

Ο λόγος για την γειτονιά Νιου Μίλτον στο Χάμσαϊρ, οι οποίοι πάντα συνήθιζαν να στολίζουν το κήπος τους και να τους κάνουν υπερπαραγωγή.

Μάλιστα είναι τόσο εντυπωσιακός ο στολισμός τους που τουρίστες από όλον τον κόσμο επισκέπτονται την γειτονιά τα Χριστούγεννα για να την χαζέψουν.

Viral: Γειτονιά στην Βρετανία τσακώθηκε για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και ιδού τα αποτελέσματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πέρσι μάλιστα λόγω του εντυπωσιακού τους στολισμού είχαν συγκεντρώσει 70.000 στερλίνες (δηλαδή 78.500 ευρώ), έσοδα που διατέθηκαν για καλό σκόπο.

Φέτος όμως τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όπως περίμενα, γιατί οι γείτονες τσακώθηκαν, διχάστηκαν και τα «σπασαν» σχετικά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brockenhurst Lady ? (@brockenhurst_lady) στις 3 Δεκ, 2018 στις 12:36 μμ PST

Ετσι πολλοί κάτοικοι επέλεξαν να μην στολίσουν τις αυλές τους με αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η μία μεριά για είναι γεμάτη με στολίδια και η άλλη να έχει βυθιστεί στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα ζευγάρι αρνήθηκε να φωταγωγήσει το σπίτι δηλώνοντας πως είναι πλέον μπουχτισμένοι από το χάος που γίνεται στην γειτονιά τους τις ημέρες των γιορτών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny (@jen.jen_lee21) στις 2 Δεκ, 2018 στις 11:09 πμ PST

Οι γείτονες ανέφεραν μάλιστα πως πολλοί άνθρωποι όχι μόνο τους μπλοκάρουν την είσοδο, αλλά και γρατζουνούν το αυτοκίνητό τους, ενώ τα σκουπίδια που μαζεύονται κάθε χρόνο είναι ανυπόφορα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Splat Kids (@splatkidstv) στις 6 Δεκ, 2018 στις 9:22 πμ PST

«Οι επισκέπτες παρκάρουν άτακτα, τρώνε φαγητά από το διπλανό φαστφουντάδικο, και την άλλη μέρα το πρωί, ο δρόμος είναι γεμάτος από σκουπίδια», ανέφερε το ζευγάρι.

Τέλος το ζευγάρι ανέφερε πως μπορεί όλο αυτός το χάος να γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, ωστόσο οι ίδιοι δεν μπορούν πια να χαρούν τις γιορτινές αυτές μέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe (@bunnygal82) στις 14 Δεκ, 2018 στις 2:38 μμ PST

Να σημειωθεί η πρώτη εκδήλωση- φωταγώγηση ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια, από έναν κάτοικο και καιρό με τον καιρό το εγχείρημα μεγάλωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esha ? Sugarman-Buckle (@girlwiththecoolesttattoos) στις 15 Δεκ, 2018 στις 12:20 μμ PST

Από την άλλη ένας κάτοικος που στολίζει 5 σπίτια αναφέρει πως το πρόβλημα του είναι στο ρεύμα, καθώς πληρώνει ρεύμα της τάξεως των 250 στερλινών (περίπου 280 ευρώ).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Cross (@robjcross) στις 10 Δεκ, 2018 στις 3:21 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χριστούγεννα Βρετανία στολισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ